Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Koko-Jean & The Tonics feat. Dani Nel·lo

#Música

SINOPSI:

Koko-Jean & The Tonics us proposa el millor de quatre móns musicalment diferents en una bomba plena de soul, ritme i groove. quatre dels músics més aclamats per la crítica de l’escena barcelonina i un convidat excepcional que hi posa la cirereta a un pastis, ja de per sí, deliciós.

La formació és “d’escàndol”. Com a front-woman tenim a Miss Koko-Jean Davis (ex cantant de The Excitements). A la bateria tenim a Anton Jarl (Los Mambo Jambo, Rambalaya, Flamingo Tours). A la guitarra a Dani “Patillas” Baraldés (Macaco, Jarabe de Palo, Dani Nenl•lo, La Banda del Zoco, Los Mambo Jambo, o Rulo y La Contrabanda). I per últim tenim al Hammond a Victor Puertas, un dels blues-men y armonistes més reconeguts de Catalunya (Suitcase Brothers, Big Mama Montse, Vermut Time i molts artistes internacionals).

Com a convidat d’excepció tenim a Dani Nel•lo, saxofonista barceloní que no necessita massa presentacions. Podríem dir que és l’activista numero 1 del saxofon a nivell estatal i un dels musics més respectats de l’escena.

 

Compra d'entrades

Organitzador

TresC, Carnet Jove, Generalitat de Catalunya, Diputació de Barcelona, Ajuntament de Palau-solità i Plegamans


Regidoria:

Cultura


Data celebració

21 d'octubre de 2022

Horari

20h

Preu

12€, (10€ amb descompte)

iCalendar

Comparteix aquest contingut