Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Revetlla de Sant Joan, divendres 23 juny 2023

#Festes
#Música

REVETLLA SANT JOAN 

DIVENDRES 23 JUNY 2023

Llocs de la festa:

20h Can Cortès

ARRIBADA DE LA FLAMA DEL CANIGÓ

20.30h Plaça de la Vila

LECTURA DEL MANIFEST DE LA FLAMA I BALLS COMMEMORATIUS

CORREFOC ENCAPÇALANT LA CERCAVILLA I ENCESA DE LA FOGUERA

22.30h Plaça de Ca l'Estruch

SOPAR A LA FRESCA

23.30h Plaça de Ca l'Estruch

BALL I DISCOTECA MÒBIL

INFORMACIÓ PRÀCTICA:

 

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i les entitats col·laboradores organitzen, com ja és tradició, la celebració popular de la Revetlla de Sant Joan amb un munt d’activitats. Aquest any com a novetat els balls commemoratius i la lectura de la flama es faran a la Plaça de la Vila. El sopar a la fresca es realitzarà a la Pl. de Ca l’Estruch com és ja habitual, i amb reserva prèvia.

 

Cal destacar que des de la regidoria d’Igualtat, Feminisme i Polítiques LGTBI conjuntament amb l’àrea de Cultura i Festes, es treballa per a que a totes les festes nocturnes hi hagi Punt Lila i aquest any n’és el primer que durant la revetlla hi haurà aquesta carpa des de les 21:00h fins les 3:30h a la Pl. de Ca l’Estruch.

 

  • Arribada de la Flama del Canigó a Can Cortès i Plaça de la Vila

A les 20 h, seguidament cercavila pels carrers del centre de la vila, iniciant el recorregut a Can Cortès i acabant a la Plaça de la Vila, on es llegirà el missatge de la Flama del Canigó i es realitzaran els balls commemoratius de Gegants, Ball de Gitanes i l’Agrupació Sardanista

 

  • Correfoc i encesa de la foguera

A les 21,30 h, cercavila dels Deixebles del Dimoni de la Pedra Llarga pels carrers del centre de la vila i arribada a la pista annexa del Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor, on s’encendrà la foguera de Sant Joan.

 

  • Sopar a la fresca

A les 22.30 h, a la plaça de Ca l’Estruch. Les persones participants han de portar-se el sopar. La reserva de places es pot fer a Can Cortès fins el 20 de juny. Places limitades. L’Ajuntament regalarà la coca, que serà repartida per Cabres i Vaques. Es recomana portar vaixella de casa i evitar coberts d’un sol ús.

 

  • Ball i discoteca mòbil

A partir de les 23.30 h, a la plaça de Ca l’Estruch, amb la banda de versions Pelukass (premi ARC 2022 a la millor banda de versions) i sessió posterior de DJ Mireia DG.

 

Consells de seguretat

L’Ajuntament demana que tothom segueixi els consells de seguretat per assegurar una revetlla de Sant Joan sense incidents. La Policia Local i el voluntariat de Protecció Civil mantindrà durant tota la nit un dispositiu especial de seguretat per atendre qualsevol emergència que pugui sorgir.

 

L’única foguera autoritzada al municipi és la que organitza l’Ajuntament, a la pista annexa del Pavelló. No es podran tirar petards ni encendre productes pirotècnics a la plaça de Ca l’Estruch, on es porten a terme les activitats. Per fer-ho, l’Ajuntament habilitarà el carrer Secretari Gil, on no es podran estacionats vehicles; tampoc als carrers per on passarà el correfoc, tal com indicarà la senyalització provisional que s’hi instal·larà. Els carrers afectats són Camí Reial i passeig de la Carrerada

Organitzador

L'ajuntament de Palau-solità i Plegamans amb la col·laboració de Agrupació Sardanista, Ball de Gitanes, Els deixebles, Cabres i Vaques, Gegants i Grallers

 


Regidoria:

Cultura


Data celebració

Del 23 de juny de 2023 al 24 de juny de 2023

Horari

20.00 hores

Preu

Gratuït

Localització
Masia Can Cortès - Jardins

iCalendar

Comparteix aquest contingut