Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Teatre: La terra enterrada

#Teatre

Sinopsis

Una dona gran retorna a la casa de pagès que la va veure néixer, moguda pel desig de retrobar-se a si mateixa a través de les seves arrels. Entre les parets de la casa, ara deshabitada i de titularitat municipal, els seus records, les seves vivències retornen en forma de veus conegudes.

Testimoni de primera línia de l’èxode rural, de l’urbanisme desaforat i les seves conseqüències, i alhora protagonista d’una lluita per reafirmar-se com a dona, ara es troba disposada a alçar la veu, com la terra enterrada sota el ciment.

A partir d’un text poètic i un treball corporal molt acurat, l’espectacle parla sobre la desaparició del món rural a l'Àrea Metropolitana de Barcelona durant el segle XX. Tres generacions de dones d’una família desenvolupen el retrat d’una època i el pas de la vida, des de la infància fins a la maduresa i la vellesa. Ens expliquen el canvi de paradigma sociocultural a través de la seva mirada i la seva experiència.

La terra enterrada és un espectacle on les dones són les protagonistes. Dones que narren les seves vivències i reviuen moments que han marcat la nostra història recent, com la Guerra Civil, l’aparició de les primeres fàbriques i l’inici de l’especulació dels terrenys, l’expropiació de Gallecs, la riuada del 62, etc..

 

Compra de entradas

 

Organitzador

TresC, Carnet Jove, Generalidad de Cataluña, Diputación de Barcelona, ​​Ayuntamiento de Palau-solità y Plegamans


Regidoria:

Cultura


Data celebració

22 de març de 2024

Horari

20h

Preu

12€ (10€ amb descompte)

Localització
Teatre de la Vila

iCalendar

Comparteix aquest contingut