Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Teatre: Buho

#Teatre

Sinopsis

Pablo, un antropòleg forense especialitzat en jaciments paleolítics pateix un ictus que li provoca una amnèsia greu. Assistim a una recerca interior per la seva memòria, els seus records, en definitiva la seva identitat.

Lorca i Merino tornen als seus orígens, al teatre de moviment a l'École Internacionale Jaques Lecoq (París), presentant un afinat treball interpretatiu del text i el teatre físic. Els personatges estan marcats per conflictes quotidians, carregats d'un poderós context poètic, que explora les relacions humanes universals, capaç d'elevar l'anècdota a una dimensió còmica i tràgica.

Un retrat perfecte, amè i espectacular de la memòria humana, amb un ritme trepidant, visualment impactant, cuidada al detall i molt ben documentada. Per a la creació d’aquesta ficció teatral, la companyia ha estat dos anys nodrint-se d’experiències reals d’espeleòlegs, antropòlegs forenses especialitzats en art rupestre, la unitat del subsol dels Mossos d’Esquadra, exploradors urbans il·legals, neuropsicòlegs i pacients de l’Institut Guttman per a la rehabilitació de la memòria.

 

Compra de entradas

 

Organitzador

TresC, Carnet Jove, Generalidad de Cataluña, Diputación de Barcelona, ​​Ayuntamiento de Palau-solità y Plegamans


Regidoria:

Cultura


Data celebració

26 d'abril de 2024

Horari

20h

Preu

12€ (10€ amb descompte)

Localització
Teatre de la Vila

iCalendar

Comparteix aquest contingut