Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Concurs Gimcana lingüística

#Concursos

A l’abril cada paraula val per mil arriba a Palau

Durant tot el mes d’abril s’exposaran a 40 comerços de Palau-solità i Plegamans els cartells de la campanya “A l’abril, cada paraula val per mil”.

Aquesta iniciativa està impulsada pel Servei de Català i l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. L’objectiu d’aquesta actuació és posar la llengua a l’aparador de les botigues i dinamitzar el comerç de la zona al voltant de la diada de Sant Jordi i el mes d’abril.


El contingut de la campanya seran 40 cartells que mostren una endevinalla relacionada amb el tipus de botiga on s'exposa. 

 
Es pot participar en el concurs  omplint la butlleta que trobareu a les botigues on hi hagi els cartells de les endevinalles i portar-la a les bústies habilitades ( Ajuntament, Masia de Can Cortès, Torre Folch, Castell de Plegamans, Pavelló María Víctor i Serveis Tècnics). Consulteu tota la informació de la campanya en les bases del concurs. Podeu guanyar 50 euros per comprar a Palau! Animeu-vos a participar-hi i cerqueu les endevinalles que trobareu als comerços a partir de l’1 d’abril.

Organitzador

Organitza Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, Regidoria de Comerç i Turisme conjuntament amb Consorci per a la Normalització Lingüística CNL Sabadell OC Palau-solità i Plegamans 


Regidoria:

Comerç

Servei de Comerç i Turisme


Data celebració

Del 31 de març de 2024 al 30 d'abril de 2024

Horari

De 10 a 13.30 h i de 17 a 20 h

Preu

gratuït

Localització
Masia Can Cortès

iCalendar

Comparteix aquest contingut