Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Programació Estable de Teatre. Soterrani

Programació Estable de Teatre. Soterrani de Josep Maria Benet i Jornet amb Pere Arquillué i Pep Cruz. Preu de l'entrada 10 euros i descomptes especials. Venda anticipada: Masia de Can Cortès (a partir del dilluns 6, de 16 a 21.

En aquest nou text de Benet i Jornet dos homes, desconeguts entre ells, mantenen una conversa aparentment casual a casa d'un dels dos: Una conversa cordial on, malgrat la intriga creixent i la dimensió cada cop més personal del tema tractat (l'amor, òbviament, i la recerca del plaer), res no s'aparta del to que cal esperar entre dues persones educades. Quan el monstre apareix, la sospita de l'horror i l'evidència de la barbàrie no són obstacle per avançar, amb tota correcció, cap a la comprensió més profunda de l'altre. Davant de la veritat més crua, sigui qui sigui el monstre, cal preguntar-se que val el seu ajut. Fins on de lluny es pot arribar?

Al Teatre de la Vila

Organitzador

Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. Regidoria de Cultura. Amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Regidoria:

Acció social


Data celebració

10 d'octubre de 2008

Horari

21 h

iCalendar

Comparteix aquest contingut