Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Programació Estable de Teatre: 'Entre Pocs i Massa'

Programació Estable de Teatre: 'Entre Pocs i Massa' d'Agustí Franch i direcció de Jordi del Rio amb la col•laboració de Conrad Son. Preu de l'entrada 10 euros i descomptes especials. Venda anticipada: Masia de Can Cortès (a partir del dilluns 20, de 16 a 21 h).

En clau de comèdia, amb un text picat i farcit d'equívocs, malentesos i vicis quotidians es vol mostrar les conseqüències que pot comportar a una parella el fet d'afegir terceres persones en un acte tan íntim i personal com el sexe. L'objectiu és fer ben natural el diàleg sobre la sexualitat, una temàtica que encara avui sembla tabú per a moltes persones i àmbits socials.

La Gina i l'Alfons són un matrimoni de mitjana edat amb una vida sexual rutinària. Tot i posar-hi imaginació, l'únic que se'ls hi acut per trencar la monotonia és ficar una tercera persona als seu llit. La vida entre la parella ja no serà mai més igual, sobretot quan l'Alfons, per compensar el primer trio, posi una dona al llit.


Al Teatre de la Vila

Organitzador

Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. Regidoria de Cultura. Amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Regidoria:

Acció social


Data celebració

24 d'octubre de 2008

Horari

21 h

iCalendar

Comparteix aquest contingut