Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Programació Estable de Música. 'Mozart en Jazz'

Programació Estable de Música. 'Mozart en Jazz' amb Manel Camp, piano – Llibert Fortuny, saxos. Preu de l'entrada 10 euros i descomptes especials. Venda anticipada: Masia de Can Cortès (a partir del dilluns 10, de 16 a 21 h).

Manel Camp i Llibert Fortuny presenten un nou espectacle com a duet a partir de la música de Mozart revisant part de la seva obra i portant-la al terreny jazzístic, on la improvisació es desenvolupa i s'encreua amb idees més actuals respectant la idea inicial de l'autor.

Esdevé així, una aventura diferent on els dos músics juguen a través d'un diàleg ple de sorpreses i d'incansable renovació a través d'un passeig per les obres més emblemàtiques de l'autor.

Les versions jazzístiques que ofereixen aquest duet, van des de la famosa Marxa Turca, fins a la Petita Serenata Nocturna, passant per fragments de les òperes Les Bodes de Figaro o la Flauta Màgica, sense oblidar la simfonia en Sol menor o les Sonates per a piano. Tot un seguit de peces prou conegudes per a tothom que ajuden a seguir les variacions i improvisacions que els dos instrumentistes creen dalt de l'escenari.


A l'Església de Santa Maria de Palau-solità

Organitzador

Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. Regidoria de Cultura. Amics de la Música Clàssica. Amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Regidoria:

Acció social


Data celebració

16 de novembre de 2008

Horari

18 h

iCalendar

Comparteix aquest contingut