Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Programació Estable de Teatre. Ruddigore o la Nissaga Maleïda de Gilgert & Artur Sullivan

Programació Estable de Teatre. Ruddigore o la Nissaga Maleïda de Gilgert & Artur Sullivana càrrec de la CIA Egos. 1r Premi del Públic Fira de Teatre de Tàrrega. Preu de l'entrada 10 euros i descomptes especials. Venda anticipada: Masia de Can Cortès (a partir del dilluns 17, de 16 a 21 h).

Ruddigore o la nissaga maleïda és un espectacle musical basat en Ruddigore or ther witch curse, una opereta de Willian Scchwenck Gilbert (1836-1911) i Arthur Sullivan 1842-1900). Ambdós són els creadors de nombroses operetes que han esdevingut obres de repertori en el teatre musical anglès. A Catalunya en coneixem dues gràcies a les produccions de Dagoll Dagom: El Mikado i els pirates.
La nissaga dels Baronets de Ruddigore està maleïda. Tots el que hereten el títol estan obligats a cometre un crim mortal cada dia si no volen morir en terrible agonia. Un granger que amaga un secret horrible, un mariner amb bon cor, una donzella en edat de merèixer, la presidenta de l'Associació de Familiar de les Futures Víctimes i una núvia boja intentaran esquivar la mort un dia més. Qui serà la propera víctima del malvat baró de Ruddigore? Una opereta sobrenatural, plena d'amor, mort, traició i matarrates.

Al Teatre de la Vila

Organitzador

Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. Regidoria de Cultura. Amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Regidoria:

Acció social


Data celebració

23 de novembre de 2008

Horari

18 h

iCalendar

Comparteix aquest contingut