Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Programació Estable de Teatre. Homes de Shakespeare a càrrec de la CIA Dei Furbi

Programació Estable de Teatre. Homes de Shakespeare a càrrec de la CIA Dei Furbi. Preu de l'entrada 10 euros i descomptes especials. Venda anticipada: Masia de Can Cortès (a partir del dilluns 24, de 16 a 21 h).

En una combinació de teatre de l'absurd i Shakesperare, tres personatges deixen endevinar, la relació entre les situacions pròpies dels clowns i la de l'home abandonat als seu destí.
Una creació que pren forma, a través de fragments escollits de l'obra de Shakespeare, posats en acció; creant una tensió entre absurda i realista, còmica i profundament humana. L'humor i el ritme els allunyen del seu destí immediat.
Aquests diàlegs, carregats de símbols i d'humanitat, estan acompanyats per la música dels violoncel•listes que s'incorporen a l'acció, amb fragments i cançons de l'època en directe.
Shakespeare ens diu que tots som ombres, que tot ha estat representació i ficció. Ens tranquil•litza dient-nos que tot plegat, l'Espectacle no té més consistència que la d'un somni...

Al Teatre de la Vila

Organitzador

Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. Regidoria de Cultura. Amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Regidoria:

Acció social


Data celebració

28 de novembre de 2008

Horari

21 h

iCalendar

Comparteix aquest contingut