Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Programació Estable de Música. 'Nadales al Món'

Programació Estable de Música. 'Nadales al Món' a càrrec de Cap Pela. Preu de l'entrada 10 euros i descomptes especials. Venda anticipada: Masia de Can Cortès (a partir del dilluns 15, de 16 a 21 h).

Amb Esther Barceló, Sofía Domènech, Carolina Domènech, Begoña de la Iglésia, Santi Fráncia, Guillem Reamon i Joaquim Domènech

A inicis de l'any 1994 Cap Pela va revolucionar el panorama del cant vocal amb una fórmula tan senzilla –aparentment- com efectiva: interpretar els seus temes preferits del pop rock, ja fos clàssic o més actual, amb els primers instruments que l'home va fer servir, la veu i el propi cos. És a dir: a capel•la.

Aquest concert de Nadal a les portes de les festes l'han preparat amb una atenció especial. Anomenat Nadales al món i, amb la seva simpatia natural i complicitat a l'escenari, ens conviden a un repàs de moltes de les nadales que aquests dies es canten arreu del món. Les conegudes i les que no ho són tant. Les més cultes i les més populars...White Christsmas, Santa Nit, Joy to the world, Campana sobre campana, El Cant dels Ocells, La Sibil.la, We wish you a Merry Christmas...i altres maneres de desitjar tot cantant un Bon Nadal a tothom!

A l'Església de Sant Genís

Organitzador

Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. Regidoria de Cultura. Amics de la Música Clàssica. Amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya

Regidoria:

Acció social


Data celebració

21 de desembre de 2008

Horari

20.30 h

iCalendar

Comparteix aquest contingut