Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Programació estable de Teatre: "El Profe"

Programació estable de Teatre: "El Profe" a càrrec d'ESSELA TEATRE. Preu de l'entrada 10 euros i descomptes especials. Venda anticipada: Masia de Can Cortès (a partir del dilluns 23, de 16 a 21 h).

Direcció: Pep Tines
Amb Pep Simon

La història d'un amor, d'una passió: la d'un mestre envers la seva professió. Però també la història d'una frustració, d'una vocació no corresposta: la depriment història de la lluita quotidiana per ensenyar qui no vol ser ensenyat. Per formar qui no vol ser format. Per resistir davant d'una classe feta de mirades buides, sense vida.
I tot això, explicat des de l'escenari. Des de l'indret on l'Administració ha reclòs el funcionari que s'ha rebel•lat contra el “no s'hi pot fer res”. Perquè ell sí que ha fet alguna cosa: ha disparat a sang freda contra els seus alumnes. I n'ha mort uns quants. S'ha alliberat. De la manera més salvatge, però s'ha alliberat. I ha estat condemnat. A presó, per descomptat. Però també a explicar la seva història de teatre en teatre, no fos cas que algú tingués la temptació d'imitar-lo.

Al Teatre de la Vila

Organitzador

Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. Regidoria de Cultura. Amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Regidoria:

Acció social


Data celebració

27 de febrer de 2009

Horari

a les 22 h

iCalendar

Comparteix aquest contingut