Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

S'obren les preinscripcions per al curs de Monitors/es de Lleure Infantil i Juvenil

El Curs de Monitors/es de Lleure Infantil i Juvenil s'adreça a majors de 18 anys que tinguin interès en rebre la formació imprescindible que els cal per dur a terme aquesta activitat.

El període de preinscripció es tanca el 27 de febrer, si bé el curs s'iniciarà el 14 de març i s'estendrà fins al 25 d'abril. Les classes es faran a l'Espai Jove l'Escorxador (passeig de la Carrerada s/n).

El curs consta d'una etapa lectiva (100 hores), una altra de pràctiques (150 hores), que s'han de buscar els mateixos alumnes, i d'un treball personal (25 hores). En la presentació del curs, els alumnes podran rebre més informació sobre el contingut del mateix.

Pel que fa al preu, podran acollir-se a la tarifa de 110€ les persones que tinguin entre 18 i 30 anys que estiguin empadronades a Palau-solità i Plegamans o a Caldes de Montbui. La resta hauran de satisfer un import de 145€.

Les classes es realitzaran a l'Espai Jove l'Escorxador (passeig de la Carrerada s/n. Palau-solità i Plegamans). En aquest mateix indret es poden fer les preinscripcions, de forma presencial o a través del telèfon 93 864 51 18 o de l'adreça electrònica joventut@palauplegamans.cat. També es poden fer les preinscripcions a El Toc (carrer Buenos Aires, 16-18. Caldes de Montbui. Tlf: 93 865 46 55). Cal aportar la següent documentació: fotocòpia del DNI i 1 fotografia de carnet.

Regidoria:

Acció social


Data celebració

10 de febrer de 2009

Horari

Preinscripcions fins al 27 de febrer. Curs: del 14 de març al 25 d'abril.

Preu

110€ (veure requisits) ó 145€

iCalendar

Comparteix aquest contingut