Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Programació estable de Teatre:

ENTRADES EXHAURIDES
Programació estable de Teatre: "Converses amb la Mama" de Santiago Carlos Oves.
La mare té 82 anys i el seu fill Jaume, 50. En Jaume té dona, dos fills, una bonica casa, dos cotxes i una sogra per atendre. La mare se'n surt prou bé sola i porta la seva vellesa amb dignitat. Però un dia sorgeix l'inesperat: l'empresa per la qual treballa en Jaume el deixa al carrer per raons de reajustament de personal. La lamentable situació el porta a decisions dràstiques ja que no pot mantenir el seu tren de vida. En Jaume i la seva dona, la Laura, són els propietaris de l'apartament on viu la mare. Ell se n'adona que no li queda cap altra alternativa: té una hipoteca pendent, el pagament endarrerit al col·legi privat dels fills, les targetes de crèdit sense cobrir, etc. Quan el Jaume va a l'apartament per dir-li a la seva mare que no té més remei que vendre'l, succeeix quelcom que enfonsa totes les seves espectatives i que li produirà un canvi radical en la seva existència.
"Converses amb la mama" és un al·legat contra la solitud i un tribut a la solidaritat. Els diàlegs entre mare i fill i la gradual transformació que va patint el protagonista, converteixen la negritud de la comedia negra amb què comença l'obra en un torrent de tendresa.
Preu de l'entrada 10€ i descomptes especials. Venda anticipada: Masia de Can Cortès (a partir de dilluns 9 de 16 a 21 h).

Organitzador

Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. Regidoria de Cultura. Amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Regidoria:

Acció social


Data celebració

13 de març de 2009

Horari

a les 22 h

iCalendar

Comparteix aquest contingut