Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Programació estable de teatre:"Míting (Entesa per Catalunya)"

Programació estable de teatre: "MÍTING (Entesa per Catalunya)" de Marc Angelet, Santi Ibáñez, Roger Cònsul i Pere Planella a càrrec de Zitzània Teatre.

El Santi Ibáñez i l'Àlex Casanovas, decebuts i descontents fins al capdamunt de la política catalana, han decidit fundar un partit polític, Entesa per Catalunya. "Míting" és la presentació, en clau de comèdia i sàtira política, d'aquest partit. Durant el "Míting" s'utilitzaran recursos teatrals a dojo per revelar-nos el funcionament real de la política, i a més, el públic votarà els eslògans, els actors s'enfrontaran a rituals ancestrals i fins i tot a la mateixa màquina de la veritat, que ens portarà a un final inesperat.
A "Míting" se segueix l'ortodòxia d'aquesta mena de xerrades polítiques i, efectivament, d'entrada arribem a pensar que els fundadors d'Entesa per Catalunya ens volen explicar des dels seus faristols el cansament d'una societat que no diu les coses de manera clara. Però de seguida ens adonem que l'espectacle és més seriós que tot això, que és més transcendent i que, amb encert, ens situa en el terreny de l'esbojarrada comèdia política.


Preu de l'entrada 10 € i descomptes especials.
Venda anticipada: Masia de Can Cortès (a partir de dilluns 23 de 16 a 21 h).

Al Teatre de la Vila.

Organitzador

Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. Regidoria de Cultura. Amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Regidoria:

Serveis Socials


Data celebració

27 de març de 2009

Horari

a les 22 h

iCalendar

Comparteix aquest contingut