Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Debat públic i obert sobre els reptes de la nova immigració

La Fundació CatDem-Trias Fargas i l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans organitzen el 4 de març de 2009 el primer debat 'Una mirada exòtica del catalanisme' a l'Auditori de Can Cortès de la vila vallesana.

El debat girarà entorn de les inquietuds i els reptes que planteja la nova immigració a Catalunya en un moment en què es consolida com a una de les principals preocupacions dels ciutadans de l'Estat, segons el CIS de gener de 2009.

La trobada és oberta a tothom i vol aplegar representants institucionals i de la societat civil del Vallès Occidental. Així, hi estan convidats alcaldes i regidors dels municipis de la comarca, representants del Consell Comarcal del Vallès Occidental i responsables de les principals associacions ciutadanes.

Les intervencions que centraran el debat aniran a càrrec de Mercè Pla i Blagé, Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans; Carme Rubí Benito, regidora de Sanitat i Serveis Socials de Palau-solità i Plegamans; Agustí Colomines, director de la Fundació CatDem-Trias Fargas; i Brahim Yaabed, coordinador de la Comissió de Ciutadania, Diversitat i Identitats de la Fundació CatDem-Trias Fargas.

Val la pena recordar que la comarca del Vallès Occidental és una de les zones de Catalunya que més immigració ha rebut durant els últims anys. Sens dubte, doncs, es tracta d'un territori on la qüestió és de màxim interès, si bé la Fundació CatDem-Trias Fargas vol portar aquest cicle de debats públics a les 41 comarques del país durant els propers mesos.

Regidoria:

Acció social


Data celebració

4 de març de 2009

Horari

20.00h

iCalendar

Comparteix aquest contingut