Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Programació Estable de Teatre

“El Millor dels Mons o la Mort ” de Quim Monzó a càrrec d'Essela Teatre. Preu de l'entrada 10 euros i descomptes especials.  Venda anticipada: Masia de Can Cortès (a partir del dimarts, 13 de 16 a 21 h).   

Sis històries de Quim Monzó que tenen la mort com a nexe comú, però no sempre com a protagonista tràgic. Potser un element present, o un fet inevitable, fins i tot fer-se quotidià, o una situació absurda, un futur estrany o amargament poètic. Les morts d'en Monzó no ens aclapren, ens diverteixen, ens distreuen, ens acompanyen amb naturalitat.

 

Sis històries amb el punt en comú de la mort i el fet d'existir sota les mateixes cobertes del mateix llibre, EL MILLOR DELS MONS.

 

Sis històries, sis mons, que, des de la quotidianitat, trenquen la monotonia i ens porten per camins inversemblants, amb un cert toc surrealista, que fugen cap a situacions absurdes i que ens fan adonar de la mateixa absurditat de la vida.

 

Sis històries que no aniran soles perquè la mateixa música en directe i les cançons configuraran un univers sonor que serà el món en el que es construeixen i que els dóna unitat.    

 

                                                    

Organitzador

Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. Regidoria de Cultura. Amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Data celebració

16 d'octubre de 2009

Horari

22 h

iCalendar

Comparteix aquest contingut