Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Programació Estable de Música

'Homenatge a Edith Piaf' a càrrec de Núria Cols i David Martell. Preu de l'entrada 10 euros i descomptes especials. Venda anticipada: Masia de Can Cortès (a partir del dimarts 17 de 16 a 21 h)

 

Us proposem un recorregut per la vida d'“Edith Piaf” (Edith Giovanna Gassion; París 1915-Provença 1963); des dels suburbis de la seva ciutat natal als èxits de Nova York. Nascuda en la misèria, la seva vida esdevingué una lluita constant per sobreviure, conviure i estimar.

 

 

 Amb la intenció de mantenir viva la seva memòria i recordar alguns dels seus èxits que va popularitzar com La vie en rose, L'hymne a l'amour o Non, je ne regrette rien, aquest espectacle ens endinsa en la seva música, mostrant la simplicitat d'unes cançons que han esdevingut universals. Mentre un narrador ens explica els fets més rellevant de la seva vida, unes imatges projectades i la intimitat de la música ens proporcionen el marc perfecte per a retre-li homenatge.
I tot plegat amb l'ingredient afegit de poder comptar amb un llibret que recull les lletres en francès de les cançons amb la seva adaptació al català.

 

 

 

Organitzador

Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. Regidoria de Cultura. Associació Amics de la Música Clàssica amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Data celebració

22 de novembre de 2009

Horari

18 h

iCalendar

Comparteix aquest contingut