Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Programació Estable de Teatre

'Hamlet' a càrrec de la CIA La Perla 29. Preu de l'entrada 10 euros i descomptesespecials. Venda anticipada: Masia de Can Cortès (a partir del dimarts, 24 de 16 a 21 h).

Important: 3 hores i 10 minuts amb mitja part inclosa.

 

Aquesta és un història de venjances i dolors. El fantasma del rei de Dinamarca s'apareix al seu fill, el príncep Hamlet, i li desvetlla que qui l'ha mort és el seu propi germà, Claudi, que després d'enverinar-lo s'ha casat amb la reina Gertrudis. Llavors el príncep dubta de tot: qui diu la veritat?, és real l'aparició?, a qui ha de creure? Hamlet comença a comportar-se de forma imprevisible i tothom el pren per boig.

 

 

Mentrestant, a palau, es van creuant les històries de la pitjor manera possible i es desencadenen un seguit de morts innecessàries (com la de l'oficial palatí Poloni), però, de mica en mica, la veritat sobre la mort del rei es va descobrint. Pel camí, el príncep es troba sol i perd la seva estimada Ofèlia, la seva enganyada mare Gertrudis i també els amics de l'ànima.

 

 

 

Organitzador

Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. Regidoria de Cultura. Amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Data celebració

27 de novembre de 2009

Horari

21 h

iCalendar

Comparteix aquest contingut