Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Agenda del Cap de Setmana

 *Divendres 20 de novembre

Teatre: Búfals, de Pau Miró

DIA: divendres 20 de novembre

HORA: 22 hores

LLOC: Teatre de la Vila

PREU: 10€ i descomptes especials. Venda anticipada: Can Cortès (de 16 a 21h).

 

A Càrrec de la Cia. Menudos. Amb Anna Alarcón, Albert Ausallé, Helena Font, Bernat Quintan i Òscar Muñoz. Direcció: Pau Miró.

Búfals és el conte de cinc germans que viuen i treballen en una bugaderia d'un barri difícil. Quan eren petits, un dels seus germans va desaparèixer. El pare els va explicar a la resta que un lleó se l'havia emportat i que ja no tornaria mai més...

El pare, la mare, els germans, porten molt temps mirant de refer-se, però no resulta fàcil... Uns anys més tard la mare, incapaç de suportar-ho, desapareix, els abandona, se la menja un lleó, com vulgueu. El pare, que fins aleshores ho havia aguantat tot, un dia ja no pot més i també desapareix. La culpa és dels lleons, diuen els germans. Amb el pas dels anys s'adonen que la història dels lleons no encaixa del tot, i si bé alguns no han gosat qüestionar-la mai, d'altres ho fan contínuament.

Búfals, com si d'un conte es tractés, aborda els vincles familiars en una educació de supervivència. Búfals forma part de la trilogia: Búfals, Lleons, Girafes. Tres textos que aborden des de perspectives diferents els vincles familiars, i també els desequilibris, l'agressivitat i la solitud que genera el creixement en les grans ciutats.

 

*Dissabte 21 de novembre de 2009

I Mercat d'Intercanvi

DIA: dissabte 21 de novembre

HORA: d'11 a 14h

LLOC: plaça entre els carrers Josep Brunés, St. Miquel, Camí Reial i Josep Tarradellas (al costat del Mercat Setmanal)

Vine i porta allò que ja no fas servir per intercanviar-ho amb els objectes que portin altres persones!

 

Inauguració del Monument a les Víctimes del Terrorisme

DIA: 21 de novembre

HORA: 17h

LLOC: Parc de l'Hostal del Fum

Aquest proper dissabte s'inaugura de manera oficial el Monument a les Víctimes del Terrorisme, obra de l'escultor Jesús Fructuoso. El violoncel•lista Miquel Pujol i Grau interpretarà unes peces especialment escollides per a l'ocasió.

L'acte és organitzat per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i per l'Associació Catalana per les Víctimes del Terrorisme. Hi col•labora l'Associació Dones per les Dones, que efectuarà un acte molt emotiu.

 

Ball de Tarda obert a tothom

DIA: dissabte 21 de novembre

HORA: 17h

LLOC: Sala Polivalent

ORGANITZA: Casal de la Gent Gran. Hi col·labora l'Ajuntament.

 

*Diumenge 22 de novembre

Concert: Homenatge a Edit Piaff, a càrrec de Núria Cols i David Martell

DIA: diumenge 22 de novembre

HORA: 18h

LLOC: Teatre de la Vila

ORGANITZA: regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, Associació Amics de la Música Clàssica. Amb el suport de la Diputació de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya.

PREU: 10€ i descomptes especials. Venda anticipada: Can Cortès (de 16 a 21h).

 

Amb la intenció de mantenir viva la seva memòria i recordar alguns dels seus èxits que va popularitzar com La vie en rose, L'hymne a l'amour o Non, je ne regrette rien, aquest espectacle ens endinsa en la seva música, mostrant la simplicitat d'unes cançons que han esdevingut universals. Mentre un narrador ens explica els fets més rellevant de la seva vida, unes imatges projectades i la intimitat de la música ens proporcionen el marc perfecte per a retre-li homenatge.

 

Es lliurarà un llibret que recull les lletres en francès de les cançons amb la seva adaptació al català.


Data celebració

Del 19 de novembre de 2009 al 23 de novembre de 2009

iCalendar

Comparteix aquest contingut