Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

1a Trobada de Bicicletes Tot Terreny

Activitat amb bicicleta BTT orientada especialment a canalla d'entre 6 i 12 anys, que poden estar acompanyats de familiars.

Els nens i nenes seran dividits en grups segons l'edat i faran recorreguts pel Parc de l'Hostal del Fum, acompanyats d'un monitor guia. És imprescindible que els nens i nenes portin casc protector. Els nens i nenes participaran en el sorteig d'una bicicleta, d'un casc protector i d'un mallot de ciclista.

CAL INSCRIURE'S, AL MATEIX PARC, DE 9 A 10H.

Preu inscripció: 3 euros (en concepte d'assegurança). 5 euros si es lloga una bicicleta (amb l'assegurança inclosa)

A més dels recorreguts en bicicleta, s'hi faran activitats lúdiques i esportives. Per exemple, hi haurà instal·lat un circuit especial de BTT i es faran altres jocs.

Organitza: Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i el Club Ciclista de Palau-solità i Plegamans. Hi col·laboren la Federació Catalana de Ciclisme, la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC) i el Consell Esportiu de Sabadell.

Organitzador

Regidoria d'Esports i Club Ciclista de Palau-solità i Plegamans. Hi col·laboren la Federació Catalana de Ciclisme, la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC) i el Consell Esportiu de Sabadell

Data celebració

24 d'abril de 2010

Horari

10 a 14h

Preu

3 euros (assegurança); 5 euros (lloguer de bicicleta i assegurança)

Inscripcions 19,20,21
de 17.00 a 19.30h
Pavelló: Municipal d'esports María Víctor

Lloc

Parc de l'Hostal del Fum (Pol. Ind. Riera de Caldes, Palau-solità i Plegamans)

iCalendar

Comparteix aquest contingut