Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Seminari: Extreme Marketing

Extreme Marketing

 

 

 

 

Vols fer soroll al mercat? Aprofita el proper seminari d'Extreme Marketing, dirigit per Josep Pey, consultor director de System Institut.

 

Seminari gratuït. Places limitades. Es prega confirmació d'assistència al DESOC (responsable: Conxi Rafael), Edifici de Promoció Econòmica (c. Folch i Torres, 88-90). Telèfon: 93.864.53.16. Adreça electrònica: desoc@palauplegamans.cat. Si es dóna el cas que restin places disponibles es pot assistir al curs i fer la inscripció just abans de l'inici del seminari.

 

Seminari obert, dissenyat per a empreses petites, autònoms, comerciants, estudiants i qualsevol persona interessada en marketing. S'hi farà formació sobre el marketing basat en la imaginació, en l'originalitat i en aquells recursos que permeten adquirir notorietat sense haver d'invertir grans pressupostos.

 

Organitzador

DESOC (regidoria de Desenvolupament Empresarial i Ocupació), System Consultoria i Formació, Servei d'Ocupació de Catalunya, Consorci per l'Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental, Diputació de Barcelona.

Regidoria:

Desenvolupament empresarial


Data celebració

14 de maig de 2010

Horari

De 9.30 a 13.30h

Preu

Gratuït

iCalendar

Comparteix aquest contingut