Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Tret de sortida al calendari expositiu de la Torre Folch amb la mostra "30 anys de Quatrepins"

#Torre Folch

9 de febrer de 2022

Exposició retrospectiva '30 anys de Quatrepins'

Del 14 de gener al 28 de febrer de 2022

 

L’associació cultural Quatrepins celebra els seus 30 anys de trajectòria divulgativa celebrant una exposició retrospectiva. Aquesta serà la primera mostra que s’exposarà a l’Espai Massagran aquest 2022.

 

Durant els mesos de gener i febrer l’associació Quatrepins mostra a l’espai Massagran de la Torre Folch un recull de material gràfic sobre les publicacions que ha estat produint durant aquests trenta anys de vida. El recull exposa els quaderns des del 1991 fins al 2015, posant de relleu algunes de les activitats socials rellevants de l’entitat, com el Pà amb Tomàquet Cultural, una trobada multitudinària, amb convidats de renom, on s'hi celebraven presentacions i debats entorn als temes tractats a les seves publicacions. L’associació té la voluntat, un cop passat l’actual estat sociosanitari, de poder recuperar algunes activitats per dinamitzar la divulgació històrica local que, en essència, és l’objectiu d’aquest grup.

 

A l’espai expositiu hi podreu trobar alguns exemplars que ha produït Quatrepins, així com el darrer quadern, l’ARCA: un recull de la biodiversitat de Palau-solità i Plegamans des d’una perspectiva de sostenibilitat ambiental, de la mà del doctor en ciències biològiques Ángel Manuel Hernández Cardona. Podeu demanar informació sobre aquest darrer quadern a l’associació Quatrepins.

Dins la sala d’exposicions també hi trobareu un espai d’autoconsulta de l’hemeroteca. Aquesta forma part d’una de les branques importants de l’associació pel que fa a la digitalització de l’entitat, doncs les TIC representen un important gruix d’informació a l’abast de moltes generacions, objectiu que persegueix Quatrepins per tal de poder arribar a més persones.

 

El passat divendres 4 de febrer es va realitzar la roda de premsa per presentar l’exposició al consistori de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, amb els mitjans de comunicació locals i algunes de les persones col·laboradores de l’entitat.

 

L’exposició 30 anys QU4TREPINS la podreu trobar a l’espai Massagran de la Torre Folch fins el proper dilluns 28 de febrer.

Si teniu consultes sobre els materials que edita Quatrepins, podeu contactar amb l’associació a través de:

https://www.quatrepins.cat/

quatrepins@gmail.com

 

Comparteix aquest contingut