Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Tallers d'Art en Família: creativitat i experimentació

#Torre Folch

9 d'abril de 2022

Cicle d'activitats mensuals: Tallers d'Art en Família.

Aquest dissabte 9 d'abril hem tingut la segona sessió del cicle Tallers d'Art en Família, una activitat mensual que convida a grans i infants a crear i transformar a partir de les arts plàstiques com a eina per treballar la creativitat, la imaginació i el sentit crític amb el nostre entorn.

 

En aquesta segona ocasió hem pogut gaudir d'un matí en família per imaginar com seria el nostre poble i ciutat imaginària; què ens hi agradaria trobar? com volem que sigui? tindrà boscos, cases i comerços? durant una hora i mitja hem pintat i jugat amb les llums i les ombres per planejar com seria aquest indret. A l'activitat hi han assistit 5 famílies, 13 persones que han participat activament de l'activitat i han passat un matí en comunitat.

Degut a la gran acollida d'aquesta activitat, hem obert una segona sessió del taller La Ciutat Imaginada, serà el proper dissabte 30 d'abril, de 11 a 12.30h.

 

A la primera activitat, el passat 5 de març, hi van participar 6 famílies, 17 persones que van experimentar un matí de creativitat a través d'artistes contemporanis, manipulant materials i transformant l'espai.

 

Les activitats estan pensades per participar de forma activa persones adultes i infants, acompanyant al procés de creació. La propera sessió serà dissabte 14 de maig, amb l'activitat Bim Bam Bum Boles! on construirem un món imaginari amb boles de paper.

 

 

Si voleu rebre informació sobre aquestes activitats us podeu posar en contacte a torrefolch@palauplegamans.cat o al telèfon 938 643 533. També podeu seguir la Torre Folch a les xarxes (Insatgram @torrefolch) on anem actualitzant les activitats i la resta de programació del Viver Cultural Torre Folch.

Comparteix aquest contingut