Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

De Prop, cicle d'arts escèniques de petit format

#Torre Folch

30 de juliol de 2022

Crònica del cicle De Prop amb propostes escèniques de petit format durant el mes de juliol.

Prop de 100 persones es van apropar a veure el cicle De Prop, la programació escènica de petit format ubicada al jardí del Viver Cultural Torre Folch amb la voluntat de recuperar el passat artístic d'aquest espai amb encant.

 

 

El cicle va començar el passat divendres 1 de juliol amb el recital "Brotant", de Sílvia Siles, que ens va oferir una mostra del seu treball personal, on parla d'amor, desamor, feminisme, anhels, pors, pèrdues i oblits. Sílvia ens va convidar a escoltar el seu propi univers creatiu a través de la poesia.

 

El 8 de juliol l'obra "Misteri a la casa Folch" ens va envoltar d'intriga i suspens de la mà del grup de teatre del Taller de les Arts. 8 persones a escena, entre actrius, actors i músics. 

 

Divendres 15 de juliol va ser el torn de Sandra Bautista, en concert a duo amb Bartolomeo Barenghi. La cantautora de Martorelles guanyadora del concurs Sona9 del 2018 va oferir un concert amb peces pròpies del seu disc Trapezi.

 

L'última cita va ser divendres 29 de juliol amb l'espectacle "Descobrint-nos", de la companyia Kaotic Shoes,  explorant ritmes i estils per dialogar entre la música i la dansa.

 

Durant el mes de juliol també s'han dut a terme les visites guiades al jardí per part de la Fundació Folch i Torres per tal de mostrar a la ciutadania la història del jardí noucentista i la vinculació d'aquest estil amb la figura i obra de Josep Maria Folch i Torres. Durant el mes de setembre es podrà visitar els dies 15 i 18, adreçeu-vos al correu arxiu@fundaciofolchitorres.org per reservar plaça.

Comparteix aquest contingut