Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Programació de primavera al Viver Cultural Torre Folch

#Cultura
#Torre Folch

30 de març de 2023

Aquesta primavera la Torre Folch programa i acull diferents propostes per apropar la cultura, l'art i el coneixement amb activitats diverses.

 

La programació de primavera del Viver Cultural Torre Folch, destinada a públic familiar, adult i a les entitats locals, comptarà amb quatre àmbits principals:

 

#TAF! Tallers d'Art en Família

Continuen les sessions mensuals dels Tallers d'Art en Família amb tres sessions per aquesta primavera:

 • Divendres 21 d'abril, a les 17h. Balla, balla, endevinalla. Un taller per jugar amb la poesia i la il·lustració.
 • Dissabte 13 de maig, a les 11h. Fem un titella! ús del reciclatge creatiu per donar nova vida als materials de rebuig.
 • Dissabte 10 de juny, a les 11h. Ballem bastons! demostració i taller per aprendre ball de bastons en família i amb les amistats.

 

Els Tallers d'Art en Família són gratuïts amb inscripció prèvia fins a ocupar les places, les inscripcions es gestionaran per ordre d'arribada.

 

Tastets Artístics

Aquest cop tornen els Tastets Artístics amb nous formats i propostes, es tracta d'oferir tallers de curta durada per introduir-nos en diferents tècniques i aprenentatges:

 • Del 20 d'abril al 18 de maig: Introducció a la joieria amb metall
 • Dissabte 20 de maig: Monogràfic de clown
 • Del 5 al 26 de juny: Introducció a l'enquadernació creativa
 • Dissabte 17 de juny: Monogràfic de cosmètica natural

 

Aquests Tastets Artístics es desenvoluparan entre abril, maig i juny i tenen un preu aplicat, per a més informació podeu adreçar-vos a torrefolch@palauplegamans.cat. Les inscripcions es gestionaran per ordre d'arribada. Podeu realitzar les inscripcions pels Tallers d'Art en Família i els Tastets Artístics a través d'aquest enllaç.

 

Exposicions

Des del mes d'abril fins a principis d'estiu trobareu programades quatre mostres de diferents àmbits: treballs artístics d'alumnes, patrimoni associatiu i local, commemoracions i Medi Ambient:

 • De l'11 al 22 d'abril: mostra dels treballs artístics dels alumnes del batxillerat d'arts de l'Institut Ramon Casas i Carbó.
 • Del 28 d'abril al 27 de maig: 30 anys del Tren de l'Hostal del Fum, Tren de  Palau.
 • De l'1 al 15 de juny: 100 anys de l'obra del cançoner popular de Catalunya.
 • Del 19 de juny al 8 de juliol: mostra mediambiental Viu la Riera.

 

Entitats

El Viver Cultural Torre Folch és un servei d'acompanyament i suport a la tasca associativa de les entitats culturals del municipi, properament es programaran algunes sessions sobre diferents àmbits de la gestió associativa. Així mateix, els espais de la Torre Folch són accessibles a les entitats locals com a espai de trobada i reunió, amb la possibilitat de funcionar com a seu social de les entitats culturals.

Si teniu interès en treballar aspectes interns de la vostra associació podeu contactar a través de correu o telèfon amb el Viver Cultural Torre Folch:

torrefolch@palauplegamans.cat

938 643 533

Presencialment de dilluns a divendres, de 16 a 21h

Dissabtes, de 10 a 14h

 

Enllaços relacionats

Comparteix aquest contingut