Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Resum del Ple municipal del 29 d'abril de 2021

#Comunicació
#Plens

30 d'abril de 2021

El Ple Municipal de Palau-solità i Plegamans va celebrar ahir, dijous 29, la sessió corresponent al mes d'abril

 

Aquest ple va tornar a ser de forma telemàtica i tots els regidors i regidores es van connectar de forma virtual. 

 

Es pot escoltar l’àudio sencer de la sessió al web de Ràdio Palau (www.radiopalau.cat) durant un mes i, de forma permanent, al lloc web de l’Ajuntament (www.palauplegamans.cat), apartat Ple Municipal. A més podeu de tornar-lo a veure pel canal de Youtube.  

 

El Ple Municipal està format per 17 membres. Els regidors i regidores presents al Ple Municipal van emetre els seus vots per aprovar o rebutjar els següents punts de l’ordre del dia:

 

  1. El Ple aprova per unanimitat l’acta de les sessions del ple de data 25 de març de 2021.

 

  1. El Ple aprova per una unanimitat un expedient de modificació de crèdit per un import de 631.978,97 euros

 

  1. El Ple aprova per unanimitat la modificació del preu públic per a la venda de llibres publicats per aquest Ajuntament i d’altres publicacions de caràcter anàlogues promogudes per l’ajuntament de #PsiP.  En aquest cas, pels llibres 'El temps era temps II' (8 euros) i 'La memòria dels carrers (5 euros).

 

  1. El Ple aprova la modificació del saldo de valors no pressupostaris.
  • Sí 16: ERC (6), JxP (3), PSC (5), Cs (2)
  • Abstencions 1: PRIMÀRIES (1)

 

  1. El Ple dona compte de l’informe de control intern de l'any 2020.

 

  1. El Ple aprova l’adjudicació de la concessió de serveis per a l’explotació de les pistes de pàdel i servei de restauració a les instal·lacions esportives municipals de Can Falguera.
  • Sí 9: ERC (6), JxP (3)
  • Abstencions 1: PRIMÀRIES (1)
  • No 7: PSC (5), Cs (2)

 

  1. El Ple aprova per unanimitat el plec de clàusules administratives de la concessió demanial per a la instal·lació, manteniment i explotació d’estacions de recàrrega de vehicles elèctrics a la vila.

 

  1. El Ple aprova per unanimitat el projecte executiu per a la renovació de la xarxa d’aigua potable de baixada del dipòsit de Can Falguera a avinguda Catalunya

 

  1. El Ple aprova per unanimitat la modificació del reglament de teletreball l’Ajuntament.

 

  1. El Ple rebutja l’elecció de jutge/ssa de pau titular. Les dues persones candidates proposades no van obtenir el quòrum necessari per part dels vots dels regidors i regidores. S'haurà d'iniciar el procés.

 

  1. El Ple aprova per unanimitat el programa de prevenció de drogues i addiccions 2020-2025

 

  1. El Ple aprova per unanimitat l'adhesió de l'Ajuntament al manifest de la campanya de la revista Sàpiens “No eren bruixes, eren dones”.

 

  1. El Ple aprova posar els noms de dones per a quatre parcs de la vila: parc Na Riera, parc Na Fustera, parc Francina Marrast, parc Na Margarida.

 

  1. El Ple aprova per unanimitat la moció de Ciutadans per reclamar que les entitats locals puguin disposar d'un mínim del 10% dels Fons de Recuperació procedents de la Unió Europea.

 

  1. El Ple rebutja la moció que presenta el PSC per instar al Departament d’Interior a prendre les decisions necessàries per conciliar el dret a manifestació a l’av. Meridiana amb els drets a la mobilitat de la ciutadania de Palau-solità i Plegamans. 
  • Sí 7: PSC (5), Cs (2)
  • No 10: ERC (6), JxP (3), PRIMÀRIES (1)

 

  1. El Ple aprova la moció d’ERC i JXPSIP-JUNTS de posicionament en contra de la gestió actual dels ERTO, amb l'adhesió de PRIMÀRIES.
  • Sí 12: ERC (6), JxP (3), PRIMÀRIES (1), Cs (2)
  • Abstencions 5: PSC (5)

 

  1. El Ple dona compte de les resolucions emeses per l'alcaldia i acords de la Junta de Govern Local des de l'última sessió plenària

 

  1. El Ple no va debatre cap proposta d’urgència

 

  1. El Ple va finalitzar amb el punt de precs i preguntes.

Comparteix aquest contingut