Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Resum del Ple Municipal del 24 de novembre de 2022

#Plens

25 de novembre de 2022

El Ple Municipal de Palau-solità i Plegamans va celebrar ahir, dijous 24, la sessió corresponent al mes de novembre

 

Aquest ple es va celebrar de manera presencial al Saló de Plens de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. 

 

Es pot escoltar l’àudio sencer de la sessió al web de Ràdio Palau (www.radiopalau.cat) durant un mes i, de forma permanent, al lloc web de l’Ajuntament (www.palauplegamans.cat), apartat Ple Municipal. A més podeu de tornar-lo a veure pel canal de Youtube.  

 

El Ple Municipal està format per 17 membres.

 

  1. El Ple aprova per unanimitat les actes de les sessions del ple de data 29 de setembre i 27 d’octubre de 2022.
  2. El Ple aprova per unanimitat el preu públic de la prestació del servei de l’Escola Municipal de Música i del preu públic de la venda de llibres i altres publicacions fetes per l’Ajuntament.
  3. El Ple aprova per unanimitat recuperar per ús de l’Àrea de Medi Ambient de la diferència de 34.375,26 €, fins arribar a l’import reservat de 277.800,00 €, d’una reserva de crèdit destinada al servei de neteja viària i que que no s’ha arribat a utilitzar.
  4. El Ple aprova la incrementar l’import del contracte de serveis de recollida de residus sòlids urbans degut a causes sobrevingudes per l’aplicació de la recollida Porta a Porta de les 5 fraccions.

    Sí 10: ERC (6), Junts per Palau (3), Primàries (1)

    No 6: PSC (4), Ciutadans (2)

  5. El Ple aprova la perllongació forçosa de la prestació del servei públic de neteja viària del municipi per garantir la continuïtat de la prestació del mateix.

    Sí 10: ERC (6), Junts per Palau (3), Primàries (1)

    Abstencions 6: PSC (4), Ciutadans (2)

  6. El Ple aprova la perllongació forçosa de la prestació del servei públic de deixalleria municipal per garantir la continuïtat de la prestació del mateix.

    Sí 10: ERC (6), Junts per Palau (3), Primàries (1)

    Abstencions 6: PSC (4), Ciutadans (2)

  7. El Ple aprova per unanimitat l’estudi de viabilitat econòmica de la concessió de servei del bar de la nova biblioteca de la vila.
  8. El Ple aprova per unanimitat la creació i nomenament de la Comissió d'Ètica formada per persones expertes amb trajectòria professional i/o acadèmica en l’àmbit d’actuació d’aquest Codi i externes a l’Ajuntament.
  9. El Ple aprova per unanimitat l’adhesió a la pròrroga del II Pla de Polítiques de Gènere del Consell Comarcal del Vallès Occidental que respon a les polítiques públiques i al compromís institucional davant la ciutadania per treballar en favor de la igualtat de dones i homes.
  10. El Ple dona compte de la morositat del tercer trimestre de 2022.
  11. El Ple dona compte de l’estat execució del tercer trimestre 2022.
  12. El Ple dona compte de les resolucions emeses per l'alcaldia i acords de la junta de govern local amb incidència en la numeració.
  13. El Ple dona compte de les resolucions emeses per l'alcaldia i acords de la junta de govern local des de l'última sessió plenària.
  14. El Ple acaba amb el punt de precs i preguntes.

 

En commemoració del 'Dia Internacional de l'eliminació de la violència envers les dones', les regidores del Ple van llegir el Manifest del 25N.

 

Es pot recuperar l'àudio íntegre de la sessió al web de Ràdio Palau i el vídeo íntegre en els propers dies a la pàgina de l'Ajuntament http://videoacta.palauplegamans.cat/ o al nostre canal de youtube.

Comparteix aquest contingut