Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Resum del Ple Municipal del 27 d’abril de 2023

#Plens

28 d'abril de 2023

Es va celebrar ahir, dijous 27, la sessió corresponent al mes d’abril, la última de la legislatura

 

Aquest ple es va celebrar al Saló de Plens de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. 

 Es pot escoltar l’àudio sencer de la sessió al web de Ràdio Palau (www.radiopalau.cat) durant un mes i, de forma permanent, al lloc web de l’Ajuntament (www.palauplegamans.cat), apartat Ple Municipal. A més podeu de tornar-lo a veure pel canal de Youtube.  

  1. El Ple aprova per unanimitat l’acta de la sessió del ple de data 30 de març de 2023.
  2. El Ple aprova una modificació de crèdit en forma de suplement de crèdit extraordinari transferència de crèdit entre diferents àrees per un import de 982.684,34 euros. Sí 12: ERC (6), Junts x Palau (3), Cs (2), Primàries (1). Abstenció 3: PSC (3).
  3. El Ple aprova inicialment per unanimitat el canvi de forma de gestió del servei públic de neteja viària i deixalleria municipal i fer-la directament des de l’Ajuntament mitjançant una societat pública mercantil.
  4. El Ple aprova per unanimitat la modificació puntual del POUM per a l'obtenció d'habitatge assequible, en relació al canvi d'ús comercial a les plantes baixes per destinar-les a habitatges de protecció pública.
  5. El Ple aprova la modificació del POUM d’ordenació detallada del PAU 07 Tenda Nova, PAU 45 Serra de Plegamans i PAU 46 Can Maiol Nord” en relació a l’atorgament de llicències urbanístiques. Sí 9: ERC (6), Junts x Palau (3) Abstenció 1: Primàries (1) No 5: PSC (3), Cs (2)
  6. El Ple aprova per unanimitat l’ordenança de Transparència i Administració Electrònica que regula els supòsits en que la ciutadania per obtenir informació pública.
  7. El Ple aprova per unanimitat la cessió de figures del bestiari que són propietat de l’Ajuntament a l’Associació Deixebles del Dimoni de la Pedra Llarga per un període de 15 anys.
  8. El Ple aprova per unanimitat la sol·licitud de bonificació de l'impost sobre construccions, instal·lacions i obres liquidat amb motiu de les obres de rehabilitació de la coberta de l'edificació auxiliar de la Masia Ca n'Arimon.
  1. El Ple aprova per unanimitat la modificació de la regulació de les condicions de treball del personal de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans en relació al calendari i a la jornada laboral.
  2. El Ple aprova per unanimitat el protocol d'actuació i prevenció davant de situacions de violència ocupacional que poden patir les persones treballadores de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans per usuaris o tercers.
  3. El Ple aprova la moció que presenta Primàries, amb l’adhesió d’ERC, de suport als encausats de l’operació Judes i als represaliats de la societat civil independentista. Sí 10: ERC (6), Junts x Palau (3), Primàries (1). No 5: PSC (3), Cs (2).
  4. El Ple rebutja la moció que presenta Ciutadans instant a l'eliminació dels elements i símbols partidistes en els espais públics de la vila. No 10: ERC (6), Junts x Palau (3), Primàries (1). Sí 5: PSC (3), Cs (2).
  5. El Ple dona compte de les resolucions emeses per l'alcaldia i acords de la junta de govern local des de l'última sessió plenària.
  6. El Ple acaba amb el punt de precs i preguntes.

 

El Ple, l'últim del mandat 2019-2023, va acabar amb el comiat de tots els regidors i regidores que han format part del consistori, especialment d’aquells que no repetiran: Jordi Plaza i Sergi Plaza (ERC), Jordi Pujol (JxPalau), Juan Martínez (Cs) i Núria Solà (Primàries). Tothom, en un to molt amable i conciliador, i en ocasions amb l’emoció a flor de pell, va coincidir en qualificar el mandat i les sessions plenàries de molt tranquil·les, respectuoses malgrat les diferències, i cordials.

Es pot recuperar l'àudio íntegre de la sessió al web de Ràdio Palau i el vídeo íntegre en els dies vinents a la pàgina de l'Ajuntament http://videoacta.palauplegamans.cat/ o al nostre canal de youtube.

 

 

 

Comparteix aquest contingut