Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Biblioteca Municipal

Biblioteca - Infantil i juvenil

 

La Biblioteca Municipal ocupa el primer pis de la Masia de Can Cortès i disposa de tres espais separats de entrada lliure per a tots els ciutadans.

A la sala principal pots trobar el taulell d’informació on podràs fer consultes al personal sobre el catàleg de documents i serveis de la biblioteca.

 

 

 

Horari habitual:

 

Al matí: De dilluns a divendres de 10.00 a 13.00h

A les tarda: De dilluns a divendres de 16:00 a 20:00h

Durant el mes de juliol l'horari pot variar.

    Serveis:

 

- Nou Servei de préstec a domicili per a persones grans o amb mobilitat reduïda. Consulta tota la informació aquí

 

- Consulta a sala: entrada lliure

- Préstec: el servei de préstec és gratuït i qualsevol usuari en pot disposar. Tan sols es necessita el carnet d´usuari. Per adquirir-lo cal dur 1 fotografia i emplenar un formulari, que es facilita a la Biblioteca, amb les dades personals. Es poden prestar  llibres, revistes  CD/vídeos/DVD , durant 30 dies. Les enciclopèdies, els diccionaris i el material de col.lecció local estan exclosos de préstec.

- Ordinadors: es disposa de tres ordinadors de consulta d´accés públic. Només cal portar el carnet d´usuari i demanar hora per telèfon o a la mateixa biblioteca. El temps màxim de consulta a Internet és de 2 hores  per dia. Els ordinadors es destinen a la recerca d´informació, i no es permeten els jocs i les tertúlies en línia (xat). 

-  Xarxa wifi: es disposa de wifi oberta en totes les sales de la Biblioteca. Hi podeu accedir des dels vostres portàtils, dispositius mòbils o tauletes.

- Fotocòpies: si es vol fer fotocòpies d´algun document de la Biblioteca, s´ha de demanar a la bibliotecària. El preu és de 0,05 cèntims d' euro cadascuna; no es fan fotocòpies en color, només en blanc i negre.

- Secció de revistes i premsa: es disposa de revistes de diferents temàtiques (Salut, Art, etc.) i de premsa escrita.

- Secció infantil: a la sala general, hi trobem la secció infantil. Hi ha contes i llibres per a totes les edats des de 0  fins a 15anys.

- Secció d'audiovisuals: hi ha DVD's (pel·lícules, música ...).

- Sala de lectura: Destinada a l'estudi i a la lectura, per la qual cosa és imprescindible el silenci. En aquesta sala hi ha les novel.les, i  els llibres de les diferents matèries com Biografies,  Matemàtiques, Filosofia, Medicina, etc... 


Activitats culturals:
- Hora del conte: L'activitat  és en dimecres amb una freqüència quinzenal, està adreçat a infants d'1 a 4 anys i es realitza l´Auditori de la Masia Can Cortès.

- Clubs de lectura: La Biblioteca gestiona dos clubs de lectura, adreçats a lectors infantils i juvenils.

 • Adreça
  Primer pis de la Masia de Can Cortès, Camí Reial, 56
 • Horari
  Al matí: De dilluns a divendres de 10.00 a 13.00h
  A les tarda: De dilluns a divendres de 16:00 a 20:00h
 • Telèfon
  93.864.41.77

Comparteix aquest contingut