Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Casa de Cultura Masia de Can Cortès

Masia de Can Cortès

A la planta baixa hi ha el vestíbul, el Museu Parroquial, un auditori amb una aforament per a 80 persones -ubicat a l'antiga capella de la masia-, on s'hi duen a terme casaments civils, conferències, assemblees, concerts de petit format i també s'hi programen exposicions; tres sales destinades a l'Esplai d'Avis, el Taller I (amb accés exterior) compartit entre el grup de puntaires, taller d'expressió artística i lloc de reunió de les associacions.

 

A la primera planta hi ha la biblioteca municipal. També hi ha una sala/distribuïdor on estan ubicades les vitrines amb els trofeus de les entitats, així com una Sala de Juntes per a les entitats i quatre despatxos: un primer utilitzat pel Servei de Català, un segon i un tercer compartit per entitats i un darrer destinat als Serveis Tècnics de Cultura. Amb accés des de l'exterior hi ha el Taller II, espai compartit per diverses entitats i on també s'imparteixen els cursos de català

 

Als jardins de la Masia es duen a terme diferents manifestacions culturals: concerts a l'estiu, havaneres...

 


 

Biblioteca Municipal

 

La Biblioteca Municipal ocupa el primer pis de la Masia de Can Cortès i disposa de tres espais separats de entrada lliure per a tots els ciutadans.

A la sala principal pots trobar el taulell d’informació on podràs fer consultes al personal sobre el catàleg de documents i serveis de la biblioteca.

 

Horari Biblioteca:

Al matí: De dilluns de divendres 10.30 a 13.00h

A les tarda: De dilluns a divendres de 16:00 a 20:30h

Email: biblioteca@palauplegamans.cat

 


 

 

  • Masia de Can Cortès
  • Masia de Can Cortès
  • Biblioteca - Sala lectura
  • Biblioteca - Infantil i juvenil
  • Biblioteca - Entrada i altell

Documentació adjunta

Comparteix aquest contingut