Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Torre Folch (Viver Cultural)

Vista Viver Cultural Torre Folch.jpg

 

Edifici noucentista del primer terç del segle XX, la Torre Folch va ser plantejada per Josep Maria Folch i Torres per passar amplis períodes d’estiueig amb la seva familia i un escenari per representar-hi les seves obres. Un segle més tard s’inaugura el Viver Cultural Torre Folch de Palau-solità i Plegamans, esdevenint un equipament cultural a disposició de les entitats i col·lectius per acollir la seva activitat i desenvolupar diferents esdeveniments.

La Torre Folch es situa entre l’Avinguda Catalunya i el Carrer del Castell, trobant-se en un emplaçament ben comunicat i amb unes vistes panoràmiques del municipi. L’accés principal es realitza pel Carrer del Castell número 26-29, la parada de transport públic més propera es troba a 280m. a l’Avinguda Catalunya, des d’on és possible arribar amb la línia d’autobusos interurbans Sagalés 201, 202, 203, 231, 240, 245, 296 i la línia exprés e9.

Els espais de la Torre Folch estan distribuïts en diferents nivells, i el nom de cadascun d’ells remet a la obra de Josep Maria Folch i Torres.

 

 

Jardins, activitats i esdeveniments exteriors

Part valuosa del recinte noucentista. El jardí, organitzat per diferents terrasses, pot acollir esdeveniments com concerts en acústic, peces teatrals de petit format, lectures i visites.

 

Vista Jardí Torre Folch.jpg

 

 

Espai Massagran, sala polivalent

Sala polivalent , situada al mateix nivell que el jardí, s’hi poden dur a terme exposicions temporals, presentacions o altres activitats en grup. Està equipada amb material bàsic expositiu i té sortida directa al jardí.

 

Espai Massagran.jpg

 

 

La Tralla, espai de co-working

Espai situat a l’accés principal de la Torre, sala de treball col·laboratiu, amb taules àmplies i cadires altes, prestatge i pantalla tàctil amb connexió a internet. Té accés directe a la terrassa pel que garanteix llum natural. Aquest espai no necessita de reserva prèvia per fer-ne ús.

 

Sala Tralla.jpg

 

 

Sala Lària, treball intern

Sala de treball d’entitats del primer pis. Equipada amb armaris d’emmagatzematge d’arxiu, amb capacitat entre 8 i 10 persones, ús de prestatges i impressora. Té sortida directa a la terrassa del primer pis.

 

Sala Lària.jpg

 

 

Sala Patufet, espai de reunions

Espai del segon pis pensat per a reunions o videoconferències. Equipat amb una taula gran amb capacitat entre 10 i 12 persones, connexió a internet i televisor.

 

Sala Patufet.jpg

 

Per accedir al tràmit de sol·licitud dels espais entreu al següent enllaç

 • Adreça
  Carrer del Castell, 27-29
 • Codi Postal
  08184
 • Horari
  dilluns 16:00–21:00
  dimarts 16:00–21:00
  dimecres 16:00–21:00
  dijous 16:00–21:00
  divendres 16:00–21:00
  dissabte 10:00–14:00
  diumenge Tancat
 • Telèfon
  93 864 35 33

Comparteix aquest contingut