Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Pavelló Municipal d'Esports Maria Víctor

Pavelló Municipal Maria Victor

El pavelló consta de quatres espais esportius diferenciats:

 

Sala A és una pista poliesportiva de terratzo de 40 x 20 metres on si desenvolupa la pràctica esportiva de l'hoquei sobre patins, el patinatge artístic, el futbol sala, el bàsquet i activitats socials de diversa tipologia.

 

Sala B és un gran espai espotiu de parquet amb 1500 metres quadrats, aquest te la possibilitat de ser subdividit en dues o tres parts, depenent de les necessitats, la pràctica esportiva és diversa des de la gimnàstica rítmica fins a les activitats esportives municipals, passant pel bàsquet, futbol sala, patinatge artístic, activitats adaptades per a persones discapacitades i activitats socials de diferent tipus.

 

El tercer i quart espai son dos gimnassos de 110 metes quadrats cada un, el terra és sintètic i les activitats que si desenvolupen son les activitats esportives municipals, el tai-txi i les art marcials.

 

Com a espais complementaris tenim vestidors en la sala A i la B, una sala de reunions i alhora polivalent on si realitzen activitats varies i escacs, i tota l'entrada principal que s'utilitza com a espai per a exposicions.

Comparteix aquest contingut