Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Servei Local de Català

Can cortes

Noves inscripcions als cursos de català

 

El Consorci per a la Normalització Lingüística obre un nou període d'inscripcions als cursos de​ català. 

Si voleu fer un curs de català i no teniu cap certificat, primer heu de fer una prova de col·locació que podeu sol·licitar del 2 de novembre al 15 de desembre.

Acredita el teu nivell | Consorci per a la Normalització Lingüística - CPNL

 

Un cop ja sapigueu el nivell podreu fer la inscripció els dies 15 i 16 de desembre. La inscripció als cursos de català del 2n trimestre del curs 2022-23 es farà en línia a Inscripció | Consorci per a la Normalització Lingüística - CPNL

 

Els cursos que fem a Palau-solità i Plegamans són aquests:

 

 • Curs Bàsic 2 presencial per a persones que ja entenen i parlen una mica el català.
 • Curs Bàsic 3 semipresencial per a persones que ja han fet el Bàsic 2 o que ja fa un temps que viuen a Catalunya i parlen una mica el català.

 

Per a qualsevol dubte, l’horari d’atenció al públic presencial de l’Oficina de Català serà dilluns i dimecres de 16 a 17 h i dijous de 9.30 a 11.30 h

Podeu contactar amb nosaltres a través del 93 864 04 26 / 634 75 75 79/ palauplegamans@cpnl.cat

 

 

 

El voluntariat per la llengua (VxL) és un programa per practicar català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari o voluntària, que parla català fluidament, i un aprenent o aprenenta, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa. Si voleu participar-hi com a voluntari o voluntària o com a aprenent o aprenenta, contacteu amb l’Oficina de Català. 

 

ORGANITZACIÓ: Consorci per a la Normalització Lingüística amb la col·laboració de la regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. 

 • Adreça
  Masia de Can Cortès
 • Horari
  Horari d’atenció telefònica:

  Matins: de 9 a 12 h

  Tardes: Dilluns i dimecres de 15.30 a 16.30 h
 • Telèfon
  93 864 41 77 / 634 75 75 79

Comparteix aquest contingut