Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimarts, 1 de desembre

 

TRANSPORT PÚBLIC

 

Autobusos interurbans

Diverses línies d'autobús connecten Palau-solità i Plegamans amb municipis del seu entorn i amb les ciutats de Barcelona, Sabadell i Mollet del Vallès.

 

Sagalés opera les següents línies:

 

Autobús urbà

Uneix diversos barris entre si i amb el centre del municipi, fent parades a equipaments i centres d'ensenyament.

Els usuaris poden comprar un abonament reduït (10 viatges a 3 euros), que només és vàlid per a aquesta línia. Es pot aconseguir als estancs Palou (av. Catalunya, 229) i Asturgó (av. Catalunya, 129).

 

Consulta els horaris i l'itinerari:

 

Ferrocarril

No hi ha cap línia de ferrocarril que tingui estació al municipi, essent les més properes les de Santa Perpètua de la Mogoda (Rodalies Renfe), Mollet-Santa Rosa (Rodalies Renfe), Mollet-Sant Fost (Rodalies Renfe), la Llagosta (Rodalies Renfe), Sabadell Centre (Rodalies Renfe) i Sabadell Rambla (Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya).

 

Rodalies Renfe

Ferrocarrils Generalitat

Rodalies de Catalunya (Generalitat)

 

 

Combinació

És possible la combinació entre el ferrocarril i l'autobús a través de bona part de les estacions de tren esmentades, sobretot a les de Sta. Perpètua (combinació amb la línia d'autobús de Barcelona),  Mollet del Vallès (línia d'autobús de Mollet) i Sabadell (línia d'autobús de Sabadell), si bé cal consultar acuradament els horaris d'ambdós mitjans de transport i l'indret exacte on els autobusos fan parada.

 

Mobilitat i Transports (Generalitat Catalunya)

 

 

Taxi

 • Taxis Aguilar
  Tel.: 672.277.161
 • Auto Taxi Javier Caparrós
  Fins a 8 places.
  Tel.: 617.378.035 / 93.864.98.38
  a/e: xaviercaparros1@gmail.com
 • Ràdio Taxi Palau-Mollet
  Tel.: 93.593.74.01

Estudi de Mobilitat

RSS 2.0

 • Noves mesures COVID-19

  La Generalitat restringeix la mobilitat entre municipis els caps de setmana

  30 d'octubre de 2020

  Queden fora de les restriccions desplaçaments justificats per qüestions mèdiques, laborals o cura de persones dependents
   
  Les noves mesures de contenció de la COVID-19, a més del tancament perimetral de cap de setmana a la vila, contemplen el tancament de centres comercials, establiments de restauració, instal·lacions esportives, cinemes i teatres, la reducció de l’aforament en comerços, cerimònies i museus i la suspensió d’activitats culturals, esportives i extraescolars.

 • Noves mesures

  Noves restriccions de la mobilitat nocturna entre les 22 i les 6 h

  26 d'octubre de 2020

  Per reduir els contagis de la Covid 19, ahir es va aprovar la resolució que prohibeix la mobilitat entre les 22.00 hores i les 06.00h del matí amb la finalitat d’evitar activitats nocturnes d’alt risc, llevat d’aquells desplaçaments o activitats considerades de caràcter essencial.
   
  Segons la resolució, d’aplicació a tot Catalunya, resten prohibits tots els desplaçaments i la circulació per les vies públiques entre les 22.00 hores i les 06.00 hores.

 • Setmana Europea de la Mobilitat

  Arrenca la Setmana Europea de la Mobilitat amb la gratuïtat del bus urbà

  15 de setembre de 2020

  Serà a partir d’aquest dimecres 16 de setembre i s’allargarà fins el dimarts 22 de setembre 
   
  Palau-solità i Plegamans se suma un any més a la Setmana Europea de la Mobilitat, una iniciativa que se celebra a Catalunya del 16 al 22 de setembre amb la participació d’institucions, entitats, associacions i operadors.

 • Targeta T16

  Amb la targeta T-16 els infants i joves de la vila d’entre 4 i 16 anys podran gaudir del bus urbà gratuïtament

  2 de setembre de 2020

  La targeta és gratuïta i no té cap cost d’emissió i gestió i comporta viatges il·limitats dins la zona tarifària on es resideixi
   
  La T-16 és un títol de transport per a infants i joves des dels 4 anys i fins al 31 de desembre de l’any que compleixin els 16 anys. Aquesta targeta té un nombre il·limitat de viatges a la xarxa de transport públic del sistema tarifari integrat, dins la mateixa zona tarifària on es resideixi.

 • L'alcalde Oriol Lozano amb Isidre Gavín, Julià Fernàndez i Isidre Pineda

  Finalitzen els treballs de millora de la rotonda de la C-59

  26 de juny de 2020

  L'Ajuntament ha acordat amb la Generalitat construir una passarel·la per a vianants i ciclistes en paral·lel al pont de la carretera C-155
   
  L'alcalde de Palau-solità i Plegamans, Oriol Lozano, acompanyat del secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, ha visitat avui els treballs de millora de la rotonda a la C-59, que han finalitzat i han tingut un cost de 620.000 euros. Es tracta del giratori de la C-59 que dona accés pel nord al nucli urbà per mitjà de la B-143 i que registra...

Registres del 1 al 5 de 57
Pàgina 1 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 12 ]