Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Justícia Social

 

Acció Social

Acció Social

 Regidora Patricia Freire

 

calendari   Carrer Anselm Clavé, 11

calendari    de dilluns a divendres, de 9 a 13h, i hores convingudes. 

 phone     93 864 30 12

email     Contacte

 

És un servei de caràcter polivalent, comunitari i preventiu per a fomentar l’autonomia de les persones perquè visquin dignament, millorant les seves condicions de vida i atenent les diferents situacions de necessitat en què es troben o que es puguin presentar.

 

S’adrecen especialment a prevenir situacions de risc, a la compensació de dèficits de suport social i econòmic, a les situacions de vulnerabilitat i de dependència, a la promoció d’aptituds, a afavorir la inclusió social  i a les capacitats de les persones com a principals protagonistes de la seva vida.

 


 

Modalitat d’estafa que pot afectar al col·lectiu de gent gran

 

Durant els darrers dies hem detectat una modalitat d’estafa que pot afectar al col·lectiu de gent gran.

La via de contacte amb les persones és a través d’una trucada telefònica en la que presumptes persones treballadores del servei de teleassistència contacten amb la persona adreçant-se pel seu nom i els hi comuniquen que el servei tele-vida/teleassistència ha canviat i hauran d’abonar un import d’uns 20€. També és possible que l’excusa de contacte sigui la revisió del botó d’alerta o algun pretext semblant. Des de Mossos d’Esquadra de la Generalitat de Catalunya, es recomana no obrir la porta a persones desconegudes ni deixar-les entrar a casa, que contactin amb el servei de teleassistència per a confirmar la informació rebuda abans d’aportar cap dada per telèfon, no signar cap document si es tenen dubtes de la veracitat i no realitzar cap pagament ni facilitar dades personals ni bancàries.

 

Més informació a l’enllaç

 


 

Coneix tots els aspectes en els que et poden ajudar: