Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Comerç i Turisme

Comerç i Turisme

.

 

calendari   Adreça: C. Folch i Torres, 88-90     

calendari   de dilluns a divendres, de 9 a 14h. 

 phone     93 864 61 12

email     Contacte 

Ha nascut un nou Marktplace entre les poblacions de l’AMERC per facilitar la venda online entre les botigues dels municipis que hi formen part. S’ha vist la necessitat de crear un espai virtual on s’estimuli la venda online dels productes dels municipis de proximitat, d’aquesta iniciativa ha nascut Compraprop.

 

A través del web compraprop.rieradecaldes.com es podrà accedir a un ampli ventall d’establiments comercials ubicats als municipis de la Riera de Caldes: La Llagosta, Caldes de Montbui, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Sentmenat i Santa Perpètua de Mogoda.

 

Des de la Regidoria de Comerç s’està treballant per començar a incloure tots els establiments comercials de la vila que s’hi vulguin sumar. 

 

Aquesta eina servirà per a tot tipus d’activitats comercials; alimentació, automoció, bellesa i salut, electrònica, flors, plantes i animals, moda i complements, llar i bricolatge, llibres, papereria i lleure i/o restauració i serveis turístics.

 

Els comerços que s’hi adhereixin comptaran amb un gestor propi des d’on podran pujar els seus productes, descripcions i preus i rebre avisos de les comandes que es rebin via email o Whatspapp, alhora podran configurar els diferents mètodes de pagament i gestionar el lliurament a domicili.

 

Una manera fàcil i senzilla de poder vendre sense horaris, donar-se a conèixer a més públic i poder ajudar al sector.

 

A la part dreta de la pàgina hi ha un vincle a la carta que ha publicat l'Ajuntament explicant el nou MarketPlace. També hi apareix un enllaç al formulari pels  comercos que es vulguin adherir al MarketPlace.

 

Accés a la plataforma MarketPlace