Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Serveis Municipals

Serveis municipals

Regidor: Sergi Plaza

Regidor Sergi Plaza

 

calendariCarrer Ter S/N (Nau de Serveis Municipals)

 phone  93 864 30 12 

email     Contacte 

La regidoria de Serveis Municipals coordina i gestiona els serveis municipals bàsics. La nostra missió és vetllar pel manteniment general dels serveis bàsics i de l’espai públic de Palau-solità i Plegamans.

L’àrea de Serveis Municipals s’encarrega tant dels aspectes més infraestructurals, com les xarxes bàsiques de serveis i subministrament, dels aspectes de manteniment de l’espai públic, com el servei d’obres o les tasques de manteniment de l’espai públic i del manteniment de les dependències municipals.

La regidoria de Serveis Municipals és també l’àrea responsable de les brigades municipals, encarregades del manteniment de la via pública, els parcs i els jardins del nostre municipi. Les seves competències també passen per la relació amb les companyies de serveis, el manteniment dels edificis municipals i el sanejament en sòl urbà.

Per fer front a les seves tasques de manera eficient, el servei s’estructura en diferents equips:

  • Brigada d’obres: La funció vital d’aquest equip és vetllar pel correcte manteniment de l’espai públic i els edificis i equipaments municipals. S’ocupa principalment del manteniment dels edificis municipals, de les places públiques, del manteniment i col·locació del mobiliari urbà i dels jocs infantils dels espais públics. També s’ocupen la logística de les festes que tenen lloca a la vila, per exemple transportar taules i cadires.

 

  • Brigada de jardineria: S’encarreguen del manteniment dels jardins, les places públiques, les jardineres i el manteniment i reposició de tot l’arbrat viari del municipi. També porta a terme l’esporgada de l’arbrat.