Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Territori

 

Via pública, espais i jardins

Via pública, Espais i Jardins

Regidora: Laura Navarro

Regidora Laura Navarro

 

calendari   Plaça de la Vila, 1     

calendari   de dilluns a divendres, de 9 a 14h. 

 phone     93 864 80 56

 email     Contacte

Palau-solità i Plegamans presenta una elevada diversitat d'espais lliures dins la seva trama urbana: places, parcs i espais verds. Destinats a ús social i de lleure de la població.

 

La vegetació que hi ha repartida pels diversos parcs, jardins i zones verdes del municipi és rica i variada. Destaquem, entre d’altres, desmais, til·lers, moreres, magnòlies, alzines, plataners, rosers, magraners, baladres, pins, pollancres, càlams, verns, formis, cal·listèmons, pins pinyoners, etc.

 

Un dels espais vertebradors és la ronda verda de la riera de Caldes, passeig fluvial al llarg de la Riera de Caldes entre el pont de la Carrerada i el Parc de l’Hostal del Fum, amb l’objectiu d’obrir el municipi a la riera i convertir-la amb un espai de lleure públic i sensibilització ambiental.

 

El llibre "Espais i racons de Palau-solità i Plegamans" és una guia molt visual sobre els parcs, jardins i espais naturals del municipi. El llibre inclou rutes així com una llista d'arbres singulars. Aquesta guia està disponible a la Masia de Can Cortès per un import de 7 €. 

 • Ple municipal de febrer de 2023
  #Plens

  Resum del Ple Municipal del 23 de febrer de 2023

  24/2/2023

  El Ple Municipal de Palau-solità i Plegamans va celebrar ahir la sessió corresponent al mes de febrer
   
  Aquest ple es va celebrar al Saló de Plens de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. Es pot escoltar l’àudio sencer de la sessió al...