Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Consorci per a la Normalització Lingüística

  

Noves inscripcions als cursos de català

 

El Consorci per a la Normalització Lingüística obre un nou període d'inscripcions als cursos de​ català. 

Si voleu fer un curs de català i no teniu cap certificat, primer heu de fer una prova de col·locació que podeu sol·licitar del 2 de novembre al 15 de desembre.

Acredita el teu nivell | Consorci per a la Normalització Lingüística - CPNL

 

Un cop ja sapigueu el nivell podreu fer la inscripció els dies 15 i 16 de desembre. La inscripció als cursos de català del 2n trimestre del curs 2022-23 es farà en línia a Inscripció | Consorci per a la Normalització Lingüística - CPNL

 

Els cursos que fem a Palau-solità i Plegamans són aquests:

 

  • Curs Bàsic 2 presencial per a persones que ja entenen i parlen una mica el català.
  • Curs Bàsic 3 semipresencial per a persones que ja han fet el Bàsic 2 o que ja fa un temps que viuen a Catalunya i parlen una mica el català.

 

Per a qualsevol dubte, l’horari d’atenció al públic presencial de l’Oficina de Català serà dilluns i dimecres de 16 a 17 h i dijous de 9.30 a 11.30 h

Podeu contactar amb nosaltres a través del 93 864 04 26 / 634 75 75 79/ palauplegamans@cpnl.cat

 

 

 

 

 

  

Voluntariat per la llengua 

 

Voluntariat per la llengua

 

Voluntariat per la llengua (VxL) és un programa per practicar català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari o voluntària, que parla català fluidament, i un aprenent o aprenenta, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa. 

El VxL ofereix dues modalitats: presencial (les parelles han d'assistir al lloc de trobada que hagin acordat) i virtual (les parelles fan les trobades per mitjà d'Internet, a través de plataformes de videotrucada). 

Tant si vols participar al programa com a voluntari o voluntària o vols fer-ho com a aprenent o aprenenta, tant si tries la modalitat presencial com la virtual, has de ser major d'edat, has de disposar d’un mínim d’una hora a la setmana durant 10 setmanes i tenir ganes de parlar. 

 

Per participar-hi, només cal que et posis en contacte amb nosaltres. Escriu-nos a palauplegamans@cpnl.cat  o bé truca’ns al 634 75 75 79. 

 

Assessorament

 

Assesorament

 

El Servei d’Assessorament Lingüístic és un servei gratuït de revisió de textos breus en català. 

El comerç local i la llengua catalana són elements de cohesió i proximitat en una societat multilingüe com la nostra i configuren el paisatge de la ciutat (a través de la retolació dels establiments, per exemple). Per això, en un moment en què el teixit comercial pateix especialment les circumstàncies actuals i la continuïtat d’aquest paisatge es veu amenaçada, ens posem al vostre servei per ajudar-vos a redactar les comunicacions breus que necessiteu per desenvolupar la vostra activitat.  

Si com a associació o com a comerç necessiteu ajuda per fer textos de qualitat no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres. Us oferim un assessorament que us garantirà una comunicació eficaç i, per tant, una millor projecció.  

Ens podeu fer arribar els textos per revisar a: palauplegamans@cpnl.cat 

  

Consorci per a la Normalització Lingüística amb la col·laboració de la regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. 

 

ubicació Masia de Can Cortès

 rellotge  Horari d’atenció telefònica: 

  • Matins: Dijous de 9.30 a 11.30 h
  • Tardes: Dilluns i dimecres de 15.30 a 16.30 h

 email   palauplegamans@cpnl.cat 

 bola del món   http://www.cpnl.cat

 telèfon    93 864 04 26 / 634 75 75 79