Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Borsa comarcal de lloguer assequible

 

Consell Comarcal del Vallès Occidental

El Programa Borsa de Lloguer assequible és un dispositiu d’atenció socioresidencial per facilitar l’accés a l’habitatge digne. Aquesta borsa s’adreça a persones propietàries que estiguin disposades a llogar el seu habitatge per sota del preu del mercat i d’altra banda, a persones que necessiten llogar un habitatge a preus assequibles, contribuint a aconseguir la inclusió residencial de les persones.

 

L’avantatge que les persones propietàries poden obtenir d’aquesta borsa, consisteix en un paquet d’actuacions que s’ofereix de manera gratuïta i que inclou la recerca del llogater adequat, assegurances de multirisc de la llar i de defensa jurídica, elaboració del contracte de lloguer amb seguiment i intermediació durant la seva durada, i tramitació de la garantia d’Avalloguer de la Generalitat de Catalunya per cobrir possibles impagaments de la renda.

 

Les persones propietàries  i les persones sol·licitants es poden adreçar a l’Oficina Comarcal d’Habitatge, amb seu al Consell comarcal del Vallès Occidental, a la carretera N-150, km 15, 08227 Terrassa.

 

Tel. 93 727 35 34

Per a qualsevol consulta podeu adreçar un correu electrònic a: ccvoc.habitatge@ccvoc.cat.

 

Mapa ubicació Consell Comarcal

 

 

Enllaços relacionats