Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

Convocatòria del Pla d'Ocupació 2023

Oberta a partir de la publicació de les bases al taulell electrònic. Previsió d'inici dels contractes: juliol i  setembre 2023.

 

S'obre la convocatòria del Pla d'Ocupació Municipal 2023 a partir del 22 de maig. Les Bases del Pla d'Ocupació Municipal 2023 detallen els requisits per optar-hi, la documentació que cal aportar i tota la informació necessària.

 

Es realitzarà la contractació directa de 5 persones registrades a l’atur en diferents especialitats, de diversos projectes d’interès social general, a través del desenvolupament d’una activitat laboral en el sector públic. El Pla Local d’Ocupació de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans rep el suport del fons de prestació “Plans Locals d’Ocupació” de la Diputació de Barcelona dins la convocatòria del Catàleg 2023 del Pla de concertació Xarxa de Governs Locals 2020-2023.

 

 

 

El termini de presentació serà de 5 dies naturals a partir de l’endemà de la publicació a la Seu Electrònica.  En concret, la presentació de sol.licituds serà del 22 al 26 de maig de 2023, ambdós inclosos. Les persones interessades a participar en la convocatòria hauran d’inscriure’s a la oferta corresponent publicada a Xaloc https://xaloc.diba.cat/ofertes-de-feina:

 

  • Suport administratiu 6 mesos, nº oferta: 343804
  • Suport administratiu 4 mesos, nº oferta: 343813
  • Brigades municipals: consergeria i jardineria, nº oferta: 343818
     

El sistema de selecció es realitzarà mitjançant una entrevista de treball en la que es valoraran els diferents aspectes laborals, competencials i formatius de les persones candidates.


L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans es posarà en contacte amb les persones candidates de les llistes publicades i les citarà per a la realització de l’entrevista, que será presencial a Palau Avança, C/ Folch i Torres, 88-90. En el moment de l’entrevista caldrà portar un currículum actualitzat.

Més informació a:

 

Palau Avança

Servei Municipal d'Ocupació i Empresa

Carrer Folch i Torres, 88-90

Tel: 93.864.53.16

A/e: ocupacioempresa@palauplegamans.cat

Horari d'atenció: De dilluns a divendres, de 9 a 13h.

  • Pla d'ocupació Projecte IRIS

Documentació adjunta

Enllaços relacionats