Escut Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

 

 

Residu on vas? 

Espai web residuonvas.cat que permet conèixer de manera visual on va cada residu per a reciclar-lo correctament.

 

 

On va cada residu?

 

ORGÀNICA

(bossa compostable obligatòria)

Restes de cuinats, fruita, verdura, carn, peix, closques d'ou, fruits secs, marro de cafè, infusions, paper de cuina brut, restes vegetals petites, taps de suro, serradures, llumins.

 

Orgànica

 

PAPER I CARTRÓ

(sense bossa o dins d'una bossa de paper)

Bosses de paper, oueres, diaris i revistes, sobres, papers diversos i caixes de cartró ben plegades. No hi va el paper plastificat, tovallons i paper de cuina usats, papers bruts, fotografies, ni el cartró per begudes (brics).

 

Paper/cartró

 

VIDRE

(sense bossa)

Ampolles de vidre i pots de vidre sense tapa o tap. El vidre procedent de finestres, miralls, fluorescents i bombetes s'ha de portar a la deixalleria. Els plats i ceràmica és rebuig.

 

Vidre

 

ENVASOS

(dins d'una bossa de plàstic)

Envasos de plàstic, paper d'alumini i film, llaunes de ferro i d'alumini, porexpan, esprais buits, taps de plàstic i metàl·lics, bosses de plàstic, cartró per begudes (brics), i tots aquells envasos identificats amb el punt verd que no siguin ni de paper ni de vidre.

 

Envasos

 

RESTA

(dins d'una bossa de plàstic)

Pols d'escombrar i aspiradora, burilles de cigarretes, cendres, tovalloletes humides, ceràmica, mascaretes, bolquers, tèxtil sanitari i sorra de gats, residus que no es poden reciclar.

 

RestaSanitari