Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
divendres, 22 de setembre
Targeta de serveis municipals
    |
  • Imprimeix la pàgina

 

Targeta de Serveis Municipals (TSM)

Espai reutilitzacio cartell

 

La TSM és necessària per fer aportacions a la Deixalleria Municipal i beneficiar-se de forma automàtica de les bonificacions que es concedeixen per aportacions a la deixalleira sobre la taxa d'escombraries.

 

Amb la TSM se simplifica el tràmit, ja que les bonificacions per aportacions a la Deixalleria s'apliquen de forma automàtica al rebut de la taxa d'escombraries. Abans calia conservar els albarans que es lliuraven a la Deixalleria i presentar una sol·licitud.

 

Pots consultar les aportacions que has fet a l'enllaç: 'Comptador d'aportacions a la Deixalleria Municipal'

 

La TSM és necessària per fer ús del servei de recollida a domicili de la saca de poda i restes vegetals. Cal dur-la, doncs, cada vegada que s'acudeix a la Deixalleria Municipal a recollir una saca.

I també, per fer ús de l’Espai de reutilització.

 

Com s'obté la TSM?

Cal anar al Servei d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament (plaça de la Vila, 1), de dilluns a divendres, de 9 a 14h. Cal emplenar el formulari d'alta corresponent i portar un rebut de l'IBI o de la taxa d'escombraries on hi consti la referència cadastral de l'habitatge. S'emetrà una sola TSM per a tots els membres d'una família o persones que convisquin en un mateix habitatge.