Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimarts, 26 de maig

Reconeixement institucional als jugadors i jugadores d’Ultimate Frisbee per la medalla de plata aconseguida al Campionat d’Europa

3 d'octubre de 2019Aquesta modalitat esportiva, també anomenada disc volador, està reconeguda pel Consell Superior d’Esports

 

L’alcalde i regidor d’Esports, Oriol Lozano, i diferents regidors i regidores de l’Ajuntament, van fer ahir un reconeixement institucional als jugadors i jugadores d’Ultimate Frisbee de Palau-solità i Plegamans, per haver-se proclamat subcampions d’Europa Sub 20 mixte amb la selecció espanyola, al campionat que es va celebrar a Polònia al mes d’agost.

 

L’Ajuntament va voler fer un homenatge a Laia Tió, Pau Segalés, Gerard González i Claudia Bernabé, jugadors i jugadores de l’equip local Flyng Squirrels i membres de la selecció. La corporació els hi va fer entrega d’un petit obsequi i es va projectar un vídeo.

 

L’alcalde i regidor d’Esports, Oriol Lozano, va felicitar els jugadors i jugadores per aquest nou èxit de l’esport a Palau-solità i Plegamans i va destacar que: “A més de l’èxit esportiu que suposa el subcampionat d’Europa aconseguit, volem posar en valor que l’Ultimate Frisbee és una modalitat esportiva mixta, que promou i posa en pràctica la igualtat de gènere en la lluita per un objectiu compartit... i és en aquests valors que ens hi identifiquem i també volem reconèixer a aquests quatre joves esportistes palauencs”.

 

Un èxit aconseguit amb treball

 

Els jugadors i jugadores de la nostra vila han fet història en aconseguir amb la selecció la primera medalla de plata en uns europeus Sub 20, en una duríssima final contra Letònia (15-10), als Youth Ultimate Championships.

 

En la fase de grups, on jugaven els 7 equips de la divisió mixta Sub 20, es van imposar amb comoditat a alguns equips després de perdre el primer partit contra Hongria. Això els va valer per arribar a les semifinals, novament contra Hongria a qui, aquest cop, van guanyar per poder disputar la final contra Letònia.

 

Enhorabona a tots, als jugadors i jugadores, als entrenadors, als familiars i tots aquells que han fet possible aquesta gesta.


Imatges relacionades

  • L'alcalde, Oriol Lozano, amb els jugadors i jugadores subcampions

    L'alcalde, Oriol Lozano, amb els jugadors i jugadores subcampions

  • Els regidors i regidores amb els medallistes i els seus familiars

    Els regidors i regidores amb els medallistes i els seus familiars