Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
divendres, 10 de juliol

L'Ajuntament treballa la prevenció del contagi del VIH

12 de desembre de 2008La Regidoria de Joventut juntament amb la coordinadora d'entitats juvenils, i el grup de joves peers, de Palau-solità i Plegamans han organitzat la Setmana Rodona en motiu del Dia Mundial de la SIDA, del dia 29 de novembre al 4 de desembre.

Al llarg de tota la setmana un centenar de persones van realitzar vàries activitats amb l'objectiu de treballar la prevenció del contagi del VIH/ SIDA, altres infeccions de transmissió sexual i embarassos no desitjats.

Entre les diverses activitats ens destaca un videofòrum, una xerrada taller, la nit eròtica, teatre al mercat, una gimcana, el joc de password i la tarda de hip hop.

Fins el dia 19 de desembre es pot visitar l'exposició “VIH sobre rodes” a l'Espai Jove l'Escorxador, de dilluns a divendres de 16 a 20h.

Des de la Regidoria de Joventut es fa una valoració molt positiva del desenvolupament de les diverses activitats, alhora que es remarca la feina realitzada pels membres de la coordinadora d'entitats juvenils i els joves peers en la organització de les diferents activitats.


Imatge

Imatges relacionades