L'equip d'atletisme de la Policia Local deixa ben alt el nom del municipi

#Governació

8/4/2009

L'equip d'atletisme format per diversos agents de la Policia Local de Palau-solità i Plegamans ja ha iniciat el calendari de competicions populars i policials.
L'última de les proves en què han participat ha estat la Cursa de Bombers, celebrada a Barcelona el diumenge 5 d'abril.

Els dos agents del cos palauenc van assolir dues bones posicions. D'entre un total de 17.000 participants, Cristóbal D. es va classificar en el lloc 2.024 (posició 783 en la categoria de majors de 35 anys) mentre que el seu company, Fernando M., va quedar en el número 5.534 (679è en la categoria de majors de 45 anys).

Abans d'aquesta cursa, l'agent Cristóbal D. ja havia representat en dues ocasions a la Policia Local de Palau-solità i Plegamans en dues proves celebrades en els primers mesos de l'any. Es tracta de la Mitja Marató de Granollers, celebrada l'1 de febrer, i de la Mitja Marató del Maresme, celebrada el 15 de març. En la primera prova es va classificar en la posició 1.607 –entre un total de 5.000 participants- amb un temps de 01:35:58. En la segona, va quedar en el lloc 361 –entre 1.200 participants- aconseguint un cronòmetre de 01:39:16.

Les properes participacions de l'equip d'atletisme de la Policia Local de Palau-solità i Plegamans seran a la III Cross de la Policia Local de Mataró, el 2 de maig, i en la Cursa de Policies Vic-Osona, que se celebrarà el 24 de maig.