Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
divendres, 10 de juliol

Les farmàcies de la vila deixen de fer guàrdies durant les nits

30 de setembre de 2011A partir de l’1 d’octubre només hi haurà farmàcies de guàrdia fins a les 22h, de dilluns a diumenge

 

Palau-solità i Plegamans deixa de tenir el servei de farmàcia de guàrdia nocturn, a partir de la nit de demà. Aquesta nit, entre divendres 30 de setembre i dissabte 1 d’octubre, serà, doncs, l’última en què hi haurà servei de guàrdia ininterromput. Un cop passada la nit esmentada, a Palau-solità i Plegamans continuarà havent-hi farmàcies de guàrdia, però només fins a les 22h. De dilluns a divendres, els horaris de guàrdia seran de 8.30 a 22h. Els dissabtes, diumenges i festius, de 9 a 22h. Aquests horaris són vàlids per a tots els dies de l’any.

 

Durant l’horari nocturn, els ciutadans de Palau-solità i Plegamans que necessitin medicaments d’urgència hauran de dirigir-se a les farmàcies de guàrdia de Mollet del Vallès, Sabadell o la Llagosta, poblacions que sí mantindran el servei de farmàcia de guàrdia perquè compten amb hospitals i/o centres mèdics amb atenció les 24h.

 

Les farmàcies del municipi han pres aquesta decisió d’acord amb el Col·legi de Farmacèutics de Catalunya i ha estat motivada per la supressió de l’atenció 24h d’alguns centres de salut. En resum, la normativa dicta que ha d’haver-hi farmàcies de guàrdia obertes les 24 hores a les poblacions que tenen hospitals i/o centres mèdics amb servei d’urgències durant les 24 hores. O bé ha d’haver-hi una farmàcia de guàrdia oberta les 24 hores a menys de 30 minuts de desplaçament des de qualsevol població.


Imatges relacionades

  • Farmàcies

    Farmàcies

Documentació adjunta

Enllaços relacionats