Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
diumenge, 15 de setembre

Nova aplicació gratuïta de l'Ajuntament per consultar notícies, l'agenda i el taulell d'anuncis

24 de febrer de 2014L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha posat en marxa una aplicació gratuïta per a mòbils i tauletes. Es tracta, doncs, d'un nou canal de comunicació del consistori, ja que permet accedir de forma ràpida, senzilla i actualitzada a les notícies, els actes d'agenda i el taulell d'anuncis municipal. De moment, l'aplicació només està disponible per a dispositius que funcionen amb sistema operatiu Android. Aquesta aplicació neix a partir de la col·laboració entre l'Ajuntament i l'empresa IDISC, que és qui ha creat l'eina.

 

"L'aplicació es llança en aquests moments en període de proves, durant el qual es vol comprovar la funcionalitat per als usuaris", explica David Abascal, Tinent d'Alcaldia de Comunicació i Atenció Ciutadana. Els usuaris poden escriure a comunicacio@palauplegamans.cat per proposar millores o indicar possibles errades en el funcionament de l'aplicació.

 

Les persones interessades en descarregar-se-la només han d'entrar a la pàgina web www.palauplegamans.cat/actualitat/app.htm i seguir les indicacions, ja sigui mitjançant l'enllaç corresponent de l'aplicació a Google Play Store o escanejant el codi QR que hi apareix. Si l'usuari se la vol descarregar mitjançant l'enllaç, pot donar-se d'alta a Google Play Store utilitzant el correu electrònic que l'identifica com a propietari del mòbil o tauleta on es vol tenir disponible l'aplicació. Així, aquesta quedarà instal·lada al dispositiu que interessa a l'usuari encara que la descàrrega es faci a través d'un altre ordinador.

 


Imatges relacionades

  • Una usuària utilitza l'App de l'Ajuntament des d'un telèfon intel·ligent amb sistema operatiu Android.

    Una usuària utilitza l'App de l'Ajuntament des d'un telèfon intel·ligent amb sistema operatiu Android.

  • Codi_QR_AplicacioAjuntament

    Codi_QR_AplicacioAjuntament

Enllaços relacionats