Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 20 de setembre

Un total de 5.145 persones voten a la vila per expressar la seva opinió en el procés participatiu del 9N

10 de novembre de 2014Un total de 5.145 persones van votar ahir a Palau-solità i Plegamans per expressar la seva opinió en el procés participatiu celebrat ahir, 9 de novembre, "sobre el futur polític de Catalunya". En aquest procés es demanava l'opinió de la ciutadania respecte a les següents dues preguntes encadenades: "Vol que Catalunya esdevingui un Estat?"; "En cas afirmatiu, vol que aquest Estat sigui independent?".

 

L'opinió expressada per aquestes 5.145 persones (100% de vots emesos) a Palau-solità i Plegamans es classifica en els següents resultats:

 • Sí-Sí: 3.992 (77,59%)
 • Sí-No: 633 (12,30%)
 • No: 265 (5,15%)
 • Sí-Vot en blanc: 54 (1,05%)
 • Vot en Blanc: 28 (0,54%)
 • Altres: 173 (3,36%)

La jornada participativa, que es va celebrar de 9 a 20h a tot Catalunya, va transcórrer sense cap incidència al municipi, on hi havia un únic punt de participació, l'Institut Ramon Casas i Carbó. En el moment d'obrir-se les portes d'aquest centre, a les 9 en punt del matí, desenes de persones feien cua a l'exterior per tal d'expressar la seva opinió. La jornada participativa ha estat possible al municipi gràcies a la feina desinteressada de 58 persones voluntàries.

 

D'altra banda, 3.770 persones van acostar-se a un punt de recollida de signatures que es va instal·lar fora del local de participació per rubricar la seva adhesió personal a la "denúncia ciutadana davant de les Nacions Unides, el Parlament Europeu, la Comissió Europea, el Consell d'Europa i l'OSCE contra l'Estat Espanyol com a responsable de vulnerar el dret del poble català a decidir el seu futur polític en impedir-li l'exercici de democràcia mitjançant un referèndum o consulta homologable internacionalment".

 Imatges relacionades

 • L'Institut Ramon Casas i Carbó va ser l'únic punt de participació a Palau-solità i Plegamans.

  L'Institut Ramon Casas i Carbó va ser l'únic punt de participació a Palau-solità i Plegamans.

 • Desenes de persones fent cua abas que s'obrís el punt de participació del 9N.

  Desenes de persones fent cua abas que s'obrís el punt de participació del 9N.

Enllaços relacionats